Workshop ‘Leren masseren’

Leer in een korte tijd een ontspannende rug en nek massage te geven.

Vanaf nu biedt het WellnessInstituut de workshop ‘leren masseren’ aan. Leuk om aan mee te doen met vrienden of collega’s, maar natuurlijk ook mogelijk met uw partner of alleen!

Wat houdt de workshop in?
Hoe geef ik een goede massage? Wat mag ik wel en niet doen? Wat kan er misgaan bij een massage? Wat is de beste houding, druk en snelheid? Welke olie kan ik het beste gebruiken? Allemaal vragen waarvan de antwoorden aan bod komen tijdens deze workshop. Na een korte introductie en een relevant stukje theorie volgt een demonstratie waarna jullie elkaar gaan masseren. Zo geef én krijg jij een massage. Het zelf meemaken en voelen van een massage is deel van het leerproces en natuurlijk ook ontspannen. Tijdens de workshop worden de rug en de nek behandeld.

Ik ben alleen, kan ik dan ook meedoen?
Het aantal personen tijdens de workshop is minimaal zes en maximaal 18 personen. Het is mogelijk om je alleen op te geven, bij voldoende deelnemers gaat de workshop door. Indien je met een groep (van minimaal 10 personen) wilt komen plannen wij tevens data op verzoek. Het beste kun je dan contact opnemen met het WellnessInsituut via tel: 0578 700 555 of info@wellnessinstituut.nl.

Ben ik na deze workshop een goede masseur?
Nee, daarvoor dien je echt een opleiding N.G.S Sport- of Wellnessmassage te volgen. Je krijgt ook geen certificaat of diploma. Na deze workshop is het  leuk om de massagegrepen die je geleerd hebt thuis bij jouw partner, familie of vrienden toe te passen. De middag is leerzaam, gezellig en zeer ontspannend!

Locatie: Emst, Veluwse Bron
Kosten: € 45,00 per persoon inclusief: lesmateriaal, koffie & thee

tijd: van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Locatie: Schiedam, Thermen Holiday
Kosten: € 45,00 per persoon inclusief: lesmateriaal, koffie & thee

tijd: van 14.00 uur tot 16.30 uur

Schrijf je hier in

Kies de gewenste datum en locatie.
Zondag 15 september 2019 - locatie Emst, Veluwse BronZondag 15 september 2019 - Locatie Schiedam, Thermen Holiday

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Aantal personen

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden