Workshop introductie “Wereldse Wellness”

Workshop  introductie “Wereldse Wellness”

Tijdens de workshop Wereldse Wellness maak je een inspirerende reis langs verschillende massage invloeden vanuit de hele wereld.

Heb je als masseur interesse in het verbreden van  je kennis  met technieken uit de Wereldse Wellness?  Dan is deze workshop echt iets voor jou.  Na deze workshop heb je inzicht in de diverse mogelijkheden en kun je de juiste keuze maken in welke technieken het beste bij jou passen.

Balinese Massage
De traditionele Balinese Massage is van oorsprong een stevige massage welke tot diep in de spieren kan worden gevoeld. Door acupressuur en het opheffen van blokkades in de energiebanen wordt de balans tussen lichaam en geest, tussen yin en yang, hersteld.

Lomi Lomi Massage
De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii en is een rustige ritmische massage die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam.

Ayurvedische Massage
De Ayurveda wordt gezien als het oudste geneeskundig en gezondheidssysteem dat duizenden jaren geleden op schrift werd gesteld. Het is afkomstig uit India en betekent: kennis(veda) van het leven(ayur). Leer tijdens de cursus bepaalde basisprincipes van deze massage eigen maken en krijg een indtroductie van de dosha technieken.

Indiase Hoofdmassage
Een onderdeel uit de Ayurveda is ook de Indiase Hoofdmassage. Tijdens de massage van de schouders, nek en hoofdhuid wordt niet alleen voor ontspanning gezorgd maar ook wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd. In deze cursus worden vele drukpunten en spieren behandeld.

 

Data en tijden:

locatie Schiedam, Thermen Holiday, zaterdag 3 november van 19.00 tot 21.30 uur

locatie Emst, Veluwse Bron, maandag 12 november van 19.00 tot 21.30 uur.

Kosten: € 45,00 per persoon

Schrijf u hier in

Kies de gewenste datum en locatie.
Datum volgt binnenkort

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Aantal personen

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden