Workshop introductie “Wereldse Wellness”

Workshop  introductie “Wereldse Wellness”

Tijdens de workshop Wereldse Wellness maakt u een inspirerende reis langs verschillende massage invloeden vanuit de hele wereld.

Heeft u als masseur interesse in het verbreden van  uw kennis  met technieken uit de Wereldse Wellness?  Dan is deze workshop echt iets voor u.  Na deze workshop heeft u inzicht in de diverse mogelijkheden en kunt u de juiste keuze maken in welke technieken het beste bij u passen.

Balinese Massage
De traditionele Balinese Massage is van oorsprong een stevige massage welke tot diep in de spieren kan worden gevoeld. Door acupressuur en het opheffen van blokkades in de energiebanen wordt de balans tussen lichaam en geest, tussen yin en yang, hersteld.

Lomi Lomi Massage
De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii en is een rustige ritmische massage die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam.

Ayurvedische Massage
De Ayurveda wordt gezien als het oudste geneeskundig en gezondheidssysteem dat duizenden jaren geleden op schrift werd gesteld. Het is afkomstig uit India en betekent: kennis(veda) van het leven(ayur). Leer tijdens de cursus bepaalde basisprincipes van deze massage eigen maken en krijg een indtroductie van de dosha technieken.

Indiase Hoofdmassage
Een onderdeel uit de Ayurveda is ook de Indiase Hoofdmassage. Tijdens de massage van de schouders, nek en hoofdhuid wordt niet alleen voor ontspanning gezorgd maar ook wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd. In deze cursus worden vele drukpunten en spieren behandeld.

Kan ik na deze workshop de volledige (lichaams)massages uitvoeren?
Nee. Deze workshop laat u kennismaken met de sfeer van de diverse wereldse massage technieken. Mocht daarna uw interesse zijn gewekt dan kunt u de volledige losse cursussen bij ons volgen tegen 10% korting.

 

Locatie Veluwse Bron

Datum: maandag 5 maart 2018

tijd:  van 19.00 tot 21.30 uur

Prijs: € 45,00 per persoon

 

Schrijf u hier in

Kies de gewenste datum en locatie.
Maandag 5 maart 2018 - locatie Veluwse Bron

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Aantal personen

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden