Workshop Hamam massage

Altijd al willen leren hoe je een goede Hamam massage geeft? De eenvoudigste vertaling van hamam is ‘Oosters badhuis’ , het wordt ook wel vertaald als ‘een warme plek waar water overvloedig stroomt’. Maar wie ooit een traditionele hamam heeft bezocht, weet dat deze vertaling tekort schiet. Hamam is meer dan inzeping, massage en reiniging; het is een beleving! De hamam is een bijzonder Oosters reinigingsritueel, een combinatie van een scrub en een massage met olijfzeep. Het is een Oosters badritueel wat haar oorsprong vindt in de tijd van de profeet Mohammed. Hamam massages verlopen volgens een zeer oude techniek en traditie.

Tijdens deze workshop ervaar je hoe het is om een hamammassage te geven, maar ook te ontvangen! In onze speciale hamamruimte beleef je de Turkse sfeer optimaal. Om een hamam te beleven is namelijk meer dan een ruimte met stoom en massagetafels nodig. Hamam beleef je en neem je waar met al jouw zintuigen.

Omdat er veel met water en zeep wordt gewerkt, is het belangrijk om de werkkleding daarop aan te passen. In de hamam draag je een bikini of zwembroek , de dames dragen ook nog een topje. Om de heupen wordt zowel bij de man als vrouw een pestemal (lende doek) gewikkeld. Draag schoenen die tegen water kunnen en waarmee je goede grip hebt.

Aan deze workshop kunnen minimaal 6 en maximaal 12 personen deelnemen. De workshop gaat alleen door bij het halen van het minimaal aantal personen. Inschrijven voor deze workshop kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Let op; inschrijving middels dit aanmeldformulier is bindend met in acht neming een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Wanneer je je inschrijft binnen 14 dagen voor aanvang van de workshop verwijzen wij je naar onze algemene voorwaarden. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Ben je op zoek naar een groepsworkshop? Wij kunnen exclusief een workshop inplannen voor jou als groep vanaf 6 personen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Locatie: Emst, Veluwse Bron
Kosten: €55,00 per persoon inclusief: lesmateriaal, koffie & thee
Datum: Maandag 18 november (badkledingdag)
Tijd: je bent welkom vanaf 16.30 tot 23.00 uur. De workshop is van 19.00 tot 21.30 uur.

Schrijf je hier in

Kies de gewenste datum en locatie.
Maandag 18 november 2019 - locatie Emst, Veluwse Bron

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Aantal personen

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden