Wij gaan verhuizen!

De opleidingslocatie van het WellnessInstitituut in Bleiswijk, Elysium, wijzigt vanaf september 2018 naar Schiedam, bij wellnessresort Thermen Holiday.

Thermen Holiday is recent overgenomen door International Wellness Resorts, waar het WellnessInstituut, met al haar massageopleidingen en cursussen, ook onderdeel van is. Door te verhuizen naar locatie Thermen Holiday maken wij een stap vooruit in de bereikbaarheid via het openbaar vervoer naar onze opleidingslocatie. Op deze manier hopen wij beter bereikbaar te zijn voor onze nieuwe cursisten. Wij zullen de aankomende maanden werken aan de verbouwing en realisatie van deze opleidingslocatie en openen onze deuren bij Thermen Holiday in September 2018. In de tussentijd draaien wij gewoon door met onze huidige massage opleidingen bij locatie Elysium in Bleiswijk en de Veluwse Bron in Emst.

Wil je een massage opleiding volgen in september? Dan kan het zijn dat tijdens de komende informatiemiddagen de opleidingsruimte bij Thermen Holiday nog niet helemaal af is, aan de inhoud van de opleiding verandert echter niets, dus wij doen ons uiterste best om je wel zo goed mogelijk te informeren. Meer informatie volgt nog, houd onze website en onze Facebookpagina goed in de gaten.