Het WellnessInstituut Massageteam

Ben je in opleiding bij het WellnessInstituut of heb je ooit een opleiding bij het WellnessInstituut gevolgd? Dan kan jij je vrijblijvend opgeven voor ons massageteam!

 

Met het massageteam staan we op verschillende, kleine en grote, sportieve evenementen in heel Nederland. Zo zijn wij aanwezig bij de Marikenloop in Nijmegen, maar staan we ook op kleinere hardloopwedstrijden en sportevenementen. Wij verzorgen daar korte (been)massages en stoelmassages.

 

Wij staan dit jaar bij de volgende evenementen:

  • Veluwse Bron Run
  • Marikenloop
  • Zevenheuvelenloop

 

Indien jij je aanmeldt voor het massageteam, kom je in ons mailbestand terecht. We zullen regelmatig e-mails versturen met daarin de eerstvolgende evenementen waaraan wij deelnemen en waarvoor je je op kunt geven.

Deelname aan het massageteam is geheel vrijwillig.  Door deel te nemen aan deze evenementen, ontvang je 1 accreditatiepunt voor jouw N.G.S. licentie. Natuurlijk is het goed voor je praktijkervaring, maar bovenal is het een gezellig evenement, waarbij je wellicht oude bekenden en nieuwe collega masseurs tegenkomt!

Hoe werkt het precies?

Je kunt je aanmelden voor het massageteam van het WellnessInstituut door het aanmeldformulier op deze pagina in te vullen.

Deelname is geheel vrijwillig en het bezit van een mobiele (inklapbare) massagetafel is een pré. Een voorwaarde is dat je ooit een opleiding hebt gevolgd bij het WellnessInstituut of momenteel met een opleiding bezig bent.

Eerstvolgende evenementen:

Je vindt de data bij het contactformulier op deze pagina.

Aanmeldformulier massageteam

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
zaterdag 13 april 2019 - Veluwse Bron Run in Emstzondag 19 mei 2019 - Marikenloop in Nijmegenzaterdag 16 en zondag 17 november 2019 - Zevenheuvelenloop in Nijmegenzaterdag 5 oktober 2019 - Veluwse Bron Run in Emst

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Naam die op het certificaat wordt vermeld inclusief voorletters.

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden