Het WellnessInstituut Massageteam

Ben je in opleiding bij het WellnessInstituut of ben je gediplomeerd masseur? Dan kan jij je vrijblijvend opgeven voor ons massageteam!

 

Met het massageteam staan we op verschillende, kleine en grote, sportieve evenementen in heel Nederland. Zo staan we op zowel grote als kleinere hardloopwedstrijden en sportevenementen. Wij verzorgen daar korte (been)massages en stoelmassages.

 

Wij staan dit jaar bij de volgende evenementen:

 

Indien jij je aanmeldt voor het massageteam, kom je in ons mailbestand terecht. We zullen regelmatig e-mails versturen met daarin de eerstvolgende evenementen waaraan wij deelnemen en waarvoor je je op kunt geven.

Deelname aan het massageteam is geheel vrijwillig.  Door deel te nemen aan een evenement ontvang je 1 accreditatiepunt voor jouw N.G.S. licentie. Natuurlijk is het goed voor je praktijkervaring, maar bovenal is het altijd gezellig en kom je wellicht oude bekenden en nieuwe collegamasseurs tegen!

Hoe werkt het precies?

Je kunt je aanmelden voor het massageteam van het WellnessInstituut door het aanmeldformulier op deze pagina in te vullen. Deelname is geheel vrijwillig en het bezit van een mobiele (inklapbare) massagetafel is een pré.

Kom jij ons team versterken?  Ook masseurs die niet bij het WellnessInstituut hun opleiding hebben gevolgd zijn van harte welkom om deel te nemen.  Meld je nu aan!

Eerstvolgende evenementen:

Je vindt de data op het contactformulier rechts op deze pagina.

Aanmeldformulier massageteam

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
Binnenkort meer

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Naam die op het certificaat wordt vermeld inclusief voorletters.

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden