Verdiepingscursus schouder- en nekmassage met triggerpoint

 

Triggerpoints zijn zeer lokale verkrampingen in spieren, waar als gevolg van een gebrek aan doorbloeding en zuurstof een overgevoelige plek ontstaat. Ze worden ook wel spierknopen genoemd en ze zijn voelbaar als pijnlijke harde bobbeltjes of strengetjes. Indien er druk gegeven wordt, kan dit een uitstralende pijn opwekken in een ander deel van het lichaam. Tijdens deze module zullen we ons gaan richten op de triggerpoints in de schouder- en nekspieren. De oorzaak van deze klachten kunnen naast overbelasting, ook stress of een slechte houding zijn. We gaan de nek- en schoudermassage uitbreiden met extra behandelingstechnieken van deze triggerpoints.

 

Voor wie is de cursus bedoeld?
Heb je reeds ervaring in massages en wil je je massageaanbod graag uitbreiden? Wil je meer te weten komen over de verdiepingsmassage met triggerpoint? Meld je dan nu aan! Let op: Massage ervaring is gewenst, maar niet verplicht.

 

Studieduur & lesgeld
1 lesdag op een middag (13.00 – 16.30 uur). Lesgeld: € 99,00 inclusief gebruik koffie/thee en gebruik materiaal.  Tevens ontvang je een ellnessentree voor het resort op locatie, deze entreevoucher is 3 maand geldig. (De entree is alleen geldig in het resort op locatie en niet inwisselbaar voor contant geld. Reserveren via de link op de voucher is verplicht.  Verlenging is niet mogelijk).
Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag zijn voldaan.

 

Vooropleiding/toelatingseisen
Om de cursus te volgen is massage ervaring niet noodzakelijk.
Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

 

Cursuslocaties en data

Kies de gewenste datum en locatie op het contact formulier.

 

Certificaat
Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.

 

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier in te vullen. Let op; inschrijving middels dit aanmeldformulier is bindend, met een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Wanneer je je inschrijft binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus verwijzen wij je naar onze algemene/annuleringsvoorwaarden. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan. Let op: het minimaal aantal deelnemers voor deze cursus is 6 personen.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Bedrijfsnaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
maandag 14 oktober 2019 - locatie Emst, Veluwse Bronzaterdag 12 oktober 2019 - locatie Schiedam, Thermen Holiday

Licentienummer

Naam website

Naam die op het certificaat vermeld moet worden (incl. voorletters).

Eventueel afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden