TREATMENTS® trainingen

Midden in de drukte van alle dag, vergeten we vaak te ontspannen. TREATMENTS® streeft er naar om de mooiste en meest bijzondere wellnessbehandelingen van over de hele wereld weer onder de aandacht te brengen. Je cliënt krijgt niet enkel een massage, maar waant zich even in een totaal andere wereld en laat zich terugvoeren naar het oude Ceylon, Bhutan, Japan of Salar de Uyuni met de traditionele TREATMENTS® behandelingen én unieke producten. De eeuwenoude behandelingen met ieder haar eigen producten nemen je cliënt mee terug in de tijd en brengen oude rituelen en gebruiken weer tot leven. Met maar liefst vier varianten is er altijd een traditionele TREATMENTS® die bij jouw cliënt past, maar je kunt er ook voor kiezen om 1 TREATMENTS® behandeling aan te bieden in je salon. Alle producten van TREATMENTS® zijn van hoogwaardige kwaliteit en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Op deze manier kan jouw cliënt thuis ook genieten van de heerlijke producten van TREATMENTS® en de beleving opnieuw ervaren.

How to become TREATMENTS®?
TREATMENTS® is een jong merk, maar heeft desondanks al een heel behoorlijk assortiment aan producten en behandelingen op de markt gebracht. Indien je een TREATMENTS® wellnessbehandeling hebt kunnen vinden die jou aanspreekt, volg je deze in onze inspirerende TREATMENTS® trainingcentra binnen het WellnessInstituut in Schiedam of Emst. Op het inschrijfformulier kun je ook meerdere trainingen in één keer selecteren. Op het inschrijfformulier op deze pagina schrijf je je in voor een TREATMENTS® training. Rond je deze training af dan ontvang je automatisch een licentie voor het verkopen van de producten.

How to qualify TREATMENTS®?
Jij hebt als ondernemer en behandelaar een enthousiaste houding en durft te ondernemen. Natuurlijk ben je klantvriendelijk en heb je een servicegerichte instelling. Je bent gediplomeerd schoonheidsspecialist(e) of bent gecertificeerd sport- wellnessmasseur. Je begrijpt en deelt onze passie voor bijzondere wellness behandelingen en mooie producten. Indien men binnenstapt in een TREATMENTS ® salon moet het voor iedere cliënt voelen als het binnenstappen in een andere wereld waar een moment van rust en weldaad centraal staat. Wij vinden het daarom belangrijk dat je een verwelkomend entree hebt. Het interieur van jouw salon is daarbij vriendelijk, verzorgd en uitnodigend. Jouw salon straalt rust, frisheid en openheid uit. Ook is het van belang dat jouw bedrijf ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast dien je een website aan te bieden waarop behandelingen van TREATMENTS® terug te vinden zijn. Uiteraard kunnen jouw klanten ook via e-mail met jou communiceren en beschikt jouw bedrijf over een pinfaciliteit.

How to sell TREATMENTS®?
Wanneer mag ik behandelingen geven of producten verkopen? Indien je wilt starten met het verkopen van de producten en het aanbieden van de behandelingen van TREATMENTS® dan begin je met het volgen van een TREATMENTS® training. Rond je deze training goed af dan krijg je automatisch een licentie om producten van TREATMENTS® te mogen verkopen. Indien je meerdere medewerkers wilt laten trainen dan kun je een extra training of later een losse training bij ons reserveren. Wil je alleen onze producten verkopen? Neem dan contact op met TREATMENTS® zelf via info@treatments.nl.

Studieduur, lesgeld en tijden
De training vindt plaats van 10:00 tot 16:00 uur.
De locatie hangt af van welke locatie je hebt gekozen bij jouw inschrijving.
Het lesgeld bedraagt €149,00* excl. BTW. Dit is inclusief:
- Lesmateriaal
- Koffie/thee
- Lunch
- Certificaat

* Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag voldaan zijn.

De kosten van een losse of extra training bedragen € 149,00euro excl. BTW per behandeling/productlijn.

Toelatingseisen
Je bent gediplomeerd schoonheidsspecialist(e) of bent gecertificeerd sport- wellnessmasseur met een eigen salon.

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Certificaat
Na het afronden van de training  krijg je een TREATMENTS® certificaat en een licentie om de producten te mogen verkopen in jouw salon.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Bedrijfsnaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor onderstaand(e) starterspakket(ten):
Mahayana-woensdag 16 september, SchiedamCeylon-donderdag 17 september, SchiedamUyuni-dinsdag 29 september, SchiedamShinshiro-woensdag 30 september, SchiedamCeylon-maandag 12 oktober, EmstUyuni-dinsdag 13 oktober, EmstMahayana-maandag 26 oktober, EmstShinshiro-dinsdag 27 oktober, EmstMahayana-donderdag 12 november, SchiedamCeylon-woensdag 11 november, SchiedamUyuni-donderdag 26 november, SchiedamShinshiro-woensdag 25 november, SchiedamCeylon-dinsdag 8 december, EmstUyuni-maandag 7 december, EmstMahayana-dinsdag 22 december, EmstShinshiro-maandag 21 december, Emst

Kamer van Koophandel nr.

Naam die op het certificaat vermeld moet worden (incl. voorletters).

Eventueel afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden