TREATMENTS® trainingen

Midden in de drukte van alle dag, vergeten we vaak te ontspannen. TREATMENTS® streeft er naar om de mooiste en meest bijzondere wellnessbehandelingen van over de hele wereld weer onder de aandacht te brengen. Je cliënt krijgt niet enkel een massage, maar waant zich even in een totaal andere wereld en laat zich terugvoeren naar het oude Ceylon, Bhutan, Japan of Salar de Uyuni met de traditionele TREATMENTS® behandelingen én unieke producten. De eeuwenoude behandelingen met ieder haar eigen producten nemen je cliënt mee terug in de tijd en brengen oude rituelen en gebruiken weer tot leven. Met maar liefst vier varianten is er altijd een traditionele TREATMENTS® die bij jouw cliënt past, maar je kunt er ook voor kiezen om 1 TREATMENTS® behandeling aan te bieden in je salon. Alle producten van TREATMENTS® zijn van hoogwaardige kwaliteit en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Op deze manier kan jouw cliënt thuis ook genieten van de heerlijke producten van TREATMENTS® en de beleving opnieuw ervaren.

How to become TREATMENTS®?
TREATMENTS® is een jong merk, maar heeft desondanks al een heel behoorlijk assortiment aan producten en behandelingen op de markt gebracht. Indien je een TREATMENTS® wellnessbehandeling hebt kunnen vinden die jou aanspreekt, volg je deze in onze inspirerende TREATMENTS® trainingcentra binnen het WellnessInstituut in Schiedam of Emst.

How to qualify TREATMENTS®?
Jij hebt als ondernemer en behandelaar een enthousiaste houding en durft te ondernemen. Natuurlijk ben je klantvriendelijk en heb je een servicegerichte instelling. Je bent schoonheidsspecialist(e) of bent sport- of wellnessmasseur. Je begrijpt en deelt onze passie voor bijzondere wellness behandelingen en mooie producten. Indien men binnenstapt in een TREATMENTS ® salon moet het voor iedere cliënt voelen als het binnenstappen in een andere wereld waar een moment van rust en weldaad centraal staat.

How to sell TREATMENTS®?
Het is mogelijk om in jouw salon of praktijk de TREATMENTS® producten te verkopen. Hiervoor heb je een licentie nodig die je bij het WellnessInstituut kunt aanschaffen. Hoe kun je deze licentie verkrijgen? Zie hiervoor de info op onze site. Met deze licentie kun je je producten rechtstreeks bij TREATMENTS® inkopen tegen 40% korting.

Indien je ook de behandelingen wilt gaan geven dan kun je je aanmelden voor de losse trainingen. Zie hiervoor de data in het aanmeldingsformulier bij de desbetreffende TREATMENTS® lijn.

Studieduur, lesgeld en tijden
De training vindt plaats van 10:00 tot 16:00 uur.
De locatie hangt af van welke locatie je hebt gekozen bij jouw inschrijving.
Het lesgeld bedraagt €149,00  en dit is inclusief:
- Lesmateriaal
- Koffie/thee
- Lunch
- Certificaat

* Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag voldaan zijn.

Toelatingseisen
Je bent schoonheidsspecialist(e) of bent sport- of wellnessmasseur met een eigen salon.

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op de desbetreffende pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Certificaat
Na het afronden van de training  krijg je een TREATMENTS® certificaat.