TREATMENTS® Uyuni

De hoge zoutvlaktes die gelegen zijn in Bolivia, Zuid-Amerika, hebben een frisse maar ziltachtige geur. TREATMENTS® heeft deze geur vertaald naar verkwikkende topnoten uit eucalyptus en witte munt, met een vleugje limoen. Door lavendel, iris en verschillende houtachtige ondertonen ontstaat een verrassende combinatie van warmte en frisheid die je laat meevoeren naar de indrukwekkende sfeer van de Salar de Uyuni.

Tijdens onze traditionele Uyuni Treatment wordt gebruik gemaakt van Uyuni bundeltjes. Dit zijn bundeltjes gevuld met zout afkomstig uit de Salar de Uyuni. U wordt gemasseerd met deze bundeltjes, je huid wordt gescrubd en om het ritueel af te maken wordt je huid verzorgd met de traditionele Uyuni verzorgingsproducten.

Met maar liefst vier varianten is er altijd een traditionele Treatment die bij jouw cliënt past, maar je kunt er ook voor kiezen om 1 Treatmentbehandeling aan te bieden in je salon. Alle producten van TREATMENTS® zijn van hoogwaardige kwaliteit en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Op deze manier kan jouw cliënt thuis ook genieten van de heerlijke producten van TREATMENTS®  en de beleving opnieuw ervaren.