TREATMENTS® Shinshiro

De streek Shinshiro staat bekend om haar vele rijstterrassen. Een paar keer per jaar staan de rijstvelden in bloei en vullen de kleine witte bloementjes de lucht met een zoete vanilleachtige geur. TREATMENTS® heeft tonka bonen als basisnoot gebruikt, aangevuld met zoete en frisse geuren als ylang ylang, roos en witte lelie om de overweldigende geur van de kleine rijstbloesems uit Japan in haar producten tot leven te laten komen.

De Shinshiro Treatment wordt uitgevoerd in zijligging en is erop gericht dat uw spieren snel weer herstellen en ontspannen. In Japan werd de behandeling dan ook gebruikt voor mensen die veel op het land werkten. Je wordt gereinigd volgens het traditionele ritueel en gemasseerd met een sittuku.. Als afsluiting wordt de huid verzorgd met de traditionele Shinshiro verzorgingsproducten.

Met maar liefst vier varianten is er altijd een traditionele Treatment die bij jouw cliënt past, maar je kunt er ook voor kiezen om 1 Treatmentbehandeling aan te bieden in je salon. Alle producten van TREATMENTS® zijn van hoogwaardige kwaliteit en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Op deze manier kan jouw cliënt thuis ook genieten van de heerlijke producten van TREATMENTS®  en de beleving opnieuw ervaren.