TREATMENTS® Mahayana

Eens per jaar staan de valleien in het Himalaya gebergte slechts een week in bloei. De kleine paarse bloemetjes verspreiden een zoete lenteachtige geur. TREATMENTS® heeft deze geur vertaald naar onder ander de geur van lila hyacinten en de kruidige ondertonen van musk en sandelhout.

Ervaar het oude Bhutan met onze Mahayana Treatment. Tijdens deze behandeling wordt je gereinigd en gemasseerd met Mani Stones. Deze stenen dragen positieve, inspirerende teksten en van oudsher zouden deze boodschappen invloed hebben op het welzijn van uw lichaam. Na de reiniging en de massage wordt de huid verzorgd met de verzorgende Mahayana producten zodat je als herboren de Treatment kamer verlaat!

Met maar liefst vier varianten is er altijd een traditionele Treatment die bij jouw cliënt past, maar je kunt er ook voor kiezen om 1 Treatmentbehandeling aan te bieden in je salon. Alle producten van TREATMENTS® zijn van hoogwaardige kwaliteit en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Op deze manier kan jouw cliënt thuis ook genieten van de heerlijke producten van TREATMENTS®  en de beleving opnieuw ervaren.