TREATMENTS® Ceylon

De tempelgrotten uit het oude Ceylon ruiken naar bloemen, kruiden en wierrook die men al eeuwen brandt. Maar de wat meer verborgen grotten dragen een warmere geur van shea noten, sandelhouten en patchoeli. TREATMENTS® heeft deze geuren gecombineerd met fruitbloesem en jasmijn die je meenemen naar het authentieke Ceylon.

Laat jezelf meevoeren naar het oude Ceylon met onze traditionele Ceylon Treatment. Tijdens deze behandeling wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van sheabutter, wat ontzettend voedend is voor de huid. Naast een reiniging en een massage met sheabutter, wordt je ook gescrubd met een milde sheabutter scrub en vervolgens verzorgd met de traditionele Ceylon producten. Het enige dat overblijft is een zijdezachte huid!

Met maar liefst vier varianten is er altijd een traditionele Treatment die bij jouw cliënt past, maar je kunt er ook voor kiezen om 1 Treatmentbehandeling aan te bieden in je salon. Alle producten van TREATMENTS® zijn van hoogwaardige kwaliteit en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Op deze manier kan jouw cliënt thuis ook genieten van de heerlijke producten van TREATMENTS®  en de beleving opnieuw ervaren.