TREATMENTS® Ceylon training

De tempelgrotten uit het oude Ceylon ruiken naar bloemen, kruiden en wierook die men al eeuwen brandt. Maar de wat meer verborgen grotten dragen een warmere geur van shea noten, sandelhouten en patchoeli. TREATMENTS® heeft deze geuren gecombineerd met fruitbloesem en jasmijn die je meenemen naar het authentieke Ceylon.

How to become TREATMENTS®?
TREATMENTS® is een jong merk, maar heeft desondanks al een heel behoorlijk assortiment aan producten en behandelingen op de markt gebracht. Indien je een TREATMENTS® wellnessbehandeling hebt kunnen vinden die jou aanspreekt, volg je deze in onze inspirerende TREATMENTS® trainingcentra binnen het WellnessInstituut in Schiedam of Emst.

How to qualify TREATMENTS®?
Heb jij een eigen salon en deel je onze passie voor bijzondere wellness behandelingen en mooie producten? Dan is het aanbieden van TREATMENTS® producten en behandelingen iets voor jou! Indien men binnenstapt in een TREATMENTS® salon moet het voor iedere cliënt voelen als het binnenstappen in een andere wereld waar een moment van rust en weldaad centraal staat. Wij vinden het daarom belangrijk dat je een verwelkomend entree hebt. Het interieur van jouw salon is daarbij vriendelijk, verzorgd en uitnodigend. Jouw salon straalt rust, frisheid en openheid uit.

How to sell TREATMENTS®?
Indien je wilt starten met het verkopen van de producten en het aanbieden van de behandelingen van TREATMENTS® dan begin je met het volgen van een TREATMENTS® training. Rond je deze training goed af dan krijg je automatisch een licentie om alle producten van TREATMENTS® te mogen verkopen. Indien je alle behandelingen wilt aanbieden in jouw salon, moet er voor alle vier de lijnen een training gevolgd worden.

Studieduur, lesgeld en tijden
De training vindt plaats van 10:00 tot 16:00 uur.
De locatie hangt af van welke locatie je hebt gekozen bij jouw inschrijving.
Het lesgeld bedraagt €149,00*. Dit is inclusief:
- Lesmateriaal
- Koffie/thee
- Uitgebreide reader
- TREATMENTS® licentie**

* Voor aanvang van de training moet het volledige bedrag voldaan zijn.
** Met deze licentie mogen alle producten van TREATMENTS® in jouw salon verkocht worden.

Toelatingseisen
Om de training te volgen is massage ervaring of een massage opleiding vereist, dit om het praktijkgedeelte soepel en snel te laten verlopen. Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten, omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

Inschrijven
Inschrijven voor deze training kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Licentie
Na het afronden van de Ceylon training  krijg je een TREATMENTS® licentie om alle producten te mogen verkopen in jouw salon. Je krijgt dus ook toegang tot de inkoop van alle producten. Wil je ook posters, bijpassende muziek, productinformatie, een handboek, prijslijsten en een deurschild. Schaf dan het licentiepakket aan.

Andere lijnen
Na het afronden van de Ceylon training mag je de Ceylon Treatment aanbieden in jouw salon. Wil je ook de Uyuni, Shinhshiro en/of de Mahayana Treatment aanbieden? Schrijf je dan ook in voor deze trainingen.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Bedrijfsnaam

Adres

Plaats

Postcode

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
Maandag 10 januari 2022, SchiedamWoensdag 9 februari 2022 - EmstDonderdag 10 maart 2022 - SchiedamDinsdag 5 april 2022 - EmstDinsdag 17 mei 2022, Schiedam


Eventueel afwijkend factuuradres

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden