TREATMENTS® licentiepakket


Geen behandelingen, wel producten verkopen?

Indien men binnenstapt in een TREATMENTS® salon moet het voor iedere cliënt voelen als het binnenstappen in een andere wereld waar een moment van rust en weldaad centraal staat. Wij vinden het daarom belangrijk dat je een verwelkomend entree hebt. Het interieur van jouw salon is daarbij vriendelijk, verzorgd en uitnodigend. Jouw salon straalt rust, frisheid en openheid uit. Ook is het van belang dat jouw bedrijf ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast dien je een website aan te bieden waarop TREATMENTS® terug te vinden is. Uiteraard kunnen jouw klanten ook via e-mail met jou communiceren en beschikt jouw bedrijf over een pinfaciliteit.

Wat vragen wij verder van jou?
Jij als ondernemer hebt een enthousiaste houding en durft te ondernemen. Natuurlijk ben je klantvriendelijk en heb je een servicegerichte instelling. Jij en je bedrijf vertegenwoordigen de wellness- en of de gezondheidsbranche. Je begrijpt en deelt onze passie voor bijzondere wellness en mooie producten.

Kosten en inhoud
Indien je wilt starten met het verkopen van de producten van TREATMENTS® vul je op deze site het aanvraagformulier licentiepakket in. TREATMENTS® zal dan i.s.m. het WellnessInstituut deze aanvraag beoordelen op bovenstaande eisen. Na een positieve beoordeling volgt de officiële aanmelding en de factuur. Het WellnessInstituut zal er voor zorgen dat het licentiepakket per post naar je wordt verzonden.

Het licentiepakket bestaat uit:
- Licentiebewijs ;
- Productinformatie handboek;
- Promotiemateriaal;
- Deurschild van TREATMENTS®;
- Prijslijsten
- Bijbehorende muziek
- Zes entreevouchers voor èèn van onze wellnessresorts.

De prijs van bovenstaand licentiepakket bedraagt € 150,00, exclusief BTW.

Aanvraagformulier TREATMENTS® Licentiepakket

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Bedrijfsnaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Kamer van Koophandel nr.

Naam website

Naam die op het licentiebewijs vermeld moet worden (incl. voorletters).

Eventueel afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden