TREATMENTS®

Eeuwenoude, bijzondere en soms vergeten wellness behandelingen komen weer tot leven bij TREATMENTS®. Al van oudsher genieten mensen van bijzondere treatments om heerlijk te ontspannen en de huid te laten stralen. Iedere cultuur ontwikkelde destijds haar eigen treatments, die van generatie op generatie zijn doorgegeven en steeds een beetje zijn aangepast. Door nieuwe gebruiken en inzichten uit andere culturen raken de authentieke treatments een beetje vergeten. Het is ons streven om de mooiste en de meest bijzondere wellness treatments weer onder de aandacht te brengen. Dit doen we met sfeervolle en weldadige behandelingen en verleidelijke, luxe producten.

Op deze manier trachten wij oude en bijna vergeten treatments weer nieuw leven in te blazen, waardoor iedereen van deze bijzondere rituelen kan blijven genieten. Alle TREATMENTS® producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ieder TREATMENTS® product is compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Onze producten zijn uiteraard niet op dieren getest. Waar mogelijk zijn de ingrediënten van natuurlijke oorsprong en op verantwoorde manier verkregen. De verrassende geuren van TREATMENTS® zijn een belangrijk onderdeel in het totaalconcept tussen product, behandeling en belevenis. De luxe geuren zijn per droombestemming zeer onderscheidend, wat bijdraagt in de totale sfeerbeleving.

Met de grootste zorg, met liefde en passie voor wellness en haar geschiedenis, hebben wij geprobeerd de allermooiste en misschien wel de meest bijzondere wellness rituelen uit het verre verleden terug te brengen naar het heden. TREATMENTS® hoort inmiddels thuis in de beste spa’s en sauna’s van Nederland en België. Onze volgende stap is het samenwerken met professionele schoonheids- en massagesalons.

Wanneer je er voor kiest om met TREATMENTS® samen te willen werken, dan kies je voor onderscheidende behandelingen en producten van hoge kwaliteit voor lichaamsverzorging. Hiermee zal je het succes van je salon kunnen vergroten. Terwijl jouw klanten de unieke behandelingen ervaren en genieten van onze hoogwaardige producten, bouwen wij samen met jou aan een succesvolle salon. Wij onderhouden graag persoonlijk contact met al onze depositairs, want de mooiste resultaten worden behaald als partners. Wij verzorgen een excellent trainingsprogramma, staan open voor al jouw vragen en bieden je promotiemateriaal en doeltreffende marketing. Het enige wat wij van jou terugverwachten is een enthousiaste houding, passie voor wellness behandelingen en de daarbij behorende producten. Wil jij alleen de producten van TREATMENTS® aanbieden en niet de behandelingen? Ook dit is mogelijk; vraag dan een licentiepakket aan.