Ontdek de wellnessbehandelingen en producten van TREATMENTS®

Midden in de drukte van alle dag, vergeten we vaak te ontspannen. TREATMENTS® streeft er naar om de mooiste en meest bijzondere behandelingen weer onder de aandacht te brengen. Je cliënt waant zich even in een totaal andere wereld en laat zich terugvoeren naar het oude Ceylon, Bhutan, Japan of Salar de Uyuni met de traditionele TREATMENTS® behandelingen én unieke producten. De eeuwenoude behandelingen met ieder haar eigen producten nemen je cliënt mee terug in de tijd en brengen oude rituelen en gebruiken weer tot leven.

Met maar liefst vier varianten is er altijd een traditionele Treatment die bij jouw cliënt past, maar je kunt er ook voor kiezen om 1 Treatmentbehandeling aan te bieden in je salon. Alle producten van TREATMENTS® zijn van hoogwaardige kwaliteit en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Op deze manier kan jouw cliënt thuis ook genieten van de heerlijke producten van TREATMENTS®  en de beleving opnieuw ervaren.

Ceylon Treatment

De Geuren van Ceylon

De tempelgrotten uit het oude Ceylon ruiken naar bloemen, kruiden en wierrook die men al eeuwen brandt. Maar de wat meer verborgen grotten dragen een warmere geur van shea noten, sandelhouten en patchoeli, Treatments® heeft deze geuren gecombineerd met fruitbloesem en jasmijn die je meenemen naar het authentieke Ceylon.

Ervaar een Ceylon Treatment

Laat jezelf meevoeren naar het oude Ceylon met onze traditionele Ceylon Treatment. Tijdens deze behandeling wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van sheabutter, wat ontzettend voedend is voor de huid. Naast een reiniging en een massage met sheabutter, wordt je ook gescrubd met een milde sheabutter scrub en vervolgens verzorgd met de traditionele Ceylon producten. Het enige dat overblijft is een zijdezachte huid!

Mahayana Treatment

De geuren van Mahayana

Eens per jaar staan de valleien in het Himalaya gebergte slechts een week in bloei. De kleine paarse bloemetjes verspreiden een zoete lenteachtige geur. TREATMENTS® heeft deze geur vertaald naar onder ander de geur van lila hyacinten en de kruidige ondertonen van musk en sandelhout.

Ervaar een Mahayana Treatment

Ervaar het oude Bhutan met onze Mahayana Treatment. Tijdens deze behandeling wordt je gereinigd en gemasseerd met Mani Stones. Deze stenen dragen positieve, inspirerende teksten en van oudsher zouden deze boodschappen invloed hebben op het welzijn van uw lichaam. Na de reiniging en de massage wordt de  huid verzorgd met de verzorgende Mahayana producten zodat je als herboren de Treatment kamer verlaat!

Shinshiro Treatment

De Geuren van Shinshiro

De streek Shinshiro staat bekend om haar vele rijstterrassen. Een paar keer per jaar staan de rijstvelden in bloei en vullen de kleine witte bloementjes de lucht met een zoete vanilleachtige geur. TREATMENTS® heeft tonka bonen als basisnoot gebruikt, aangevuld met zoete en frisse geuren als ylang ylang, roos en witte lelie om de overweldigende geur van de kleine rijstbloesems uit Japan in haar producten tot leven te laten komen.

Ervaar een Shinshiro Treatment

De Shinshiro Treatment wordt uitgevoerd in  zijligging en is erop gericht dat uw spieren snel weer herstellen en ontspannen. In Japan werd de behandeling dan ook gebruikt voor mensen die veel op het land werkten. Je wordt gereinigd volgens het traditionele ritueel en gemasseerd met een sittuku.. Als afsluiting wordt de  huid verzorgd met de traditionele Shinshiro verzorgingsproducten.

Uyuni Treatment

De geuren van Uyuni

De hoge zoutvlaktes die gelegen zijn in Bolivia, Zuid-Amerika, hebben een frisse maar ziltachtige geur. TREATMENTS® heeft deze geur vertaald naar verkwikkende topnoten uit eucalyptus en witte munt, met een vleugje limoen. Door lavendel, iris en verschillende houtachtige ondertonen ontstaat een verrassende combinatie van warmte en frisheid die je laat meevoeren naar de indrukwekkende sfeer van de Salar de Uyuni.

Ervaar een Uyuni Treatment

Tijdens onze traditionele Uyuni Treatment wordt gebruik gemaakt van Uyuni bundeltjes. Dit zijn bundeltjes gevuld met zout afkomstig uit de Salar de Uyuni. U wordt gemasseerd met deze bundeltjes, je huid wordt gescrubd en om het ritueel af te maken wordt je huid verzorgd met de traditionele Uyuni verzorgingsproducten.