TREATMENTS® Informatiebijeenkomst

Je bent welkom op een van onze Informatiebijeenkomst over TREATMENTS®  behandelingen en producten op locatie Emst of Schiedam.  Geef op het formulier aan welke dag je ons wilt bezoeken. De Informatiebijeenkomst starten om 18.00 uur.

Locatie Emst, Veluwse Bron 

Je vindt de data op het contact formulier rechts op deze pagina.

De Informatiebijeenkomstis van 18.00 – 19.00 uur

Locatie Schiedam,Thermen Holiday 

Je vindt de data op het contact formulier rechts op deze pagina..

De Informatiebijeenkomst is van 18.00- 19.00 uur.

Indien je graag naar een Informatiebijeenkomst wilt over de cursus saunameester verwijzen wij je graag hier naartoe.

Het WellnessInstituut is een, bij het CRKBO geregistreerd, opleidingsinstituut en is gespecialiseerd op het gebied van opleidingen en trainingen waarbij de opleidingen sport- en wellnessmassage, verzorging, ontspanning, wellnessbeleving en gezondheid centraal staan. Al onze opleidingen, cursussen en workshops worden verzorgd door onze professionele docenten .

Tijdens onze TREATMENTS®  informatiebijeenkomsten wordt een presentatie  gegeven over de verschillende producten en productlijnen die inmiddels op de markt zijn. Ons team beantwoordt met alle plezier jouw vragen en kan jou met veel enthousiasme alles vertellen over de producten en de inhoud van de training. Aanmelden kan vrijblijvend via het online aanmeldingsformulier op deze pagina.

Programma
Je bent vanaf 18.00 uur van harte welkom bij het WellnessInstituut. Wij starten de presentatie om 18.00 uur en adviseren daarom om op tijd aanwezig te zijn. Na deze presentatie is er ruimschoots gelegenheid voor het stellen van vragen.  Koffie en thee staan klaar. Wij verwelkomen je graag!

Locatie Informatiedag
Emst. Veluwse Bron*:
Viskweekweg 10
8166 KJ Emst (gemeente Epe)

Locatie Informatiedag
Schiedam. Thermen Holiday**:
Pr. Beatrixlaan 10
Schiedam

Aanmelden TREATMENTS® informatiedag

Ik meld mij aan voor:
TREATMENTS® info dinsdag 16 juni 2020 - locatie Schiedam, Thermen HolidayTREATMENTS® info woensdag 17 juni 2020 - locatie Emst, Veluwse Bron

Met hoeveel personen komt u?

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres


*Locatie Emst: Het WellnessInstituut bevindt zich binnen de muren van wellnessresort de Veluwse Bron. Je kunt je auto gewoon op de parkeerplaats van Wellnessresort de Veluwse Bron parkeren en je komt binnen via de hoofdingang.

**Locatie Schiedam: Het WellnessInstituut bevindt zich in het gebouw rechts van Thermen Holiday. Je kunt je auto gewoon op de parkeerplaats van Thermen Holiday parkeren. Het Wellnessinstituut bevindt zich in de rechtervleugel van het gebouw.