Nieuwe cursus Reanimatie

 

Deze nieuwe reanimatiecursus is zowel geschikt als nieuwe cursus als herhaling. Een groep van 10-12 deelnemers. Een kleine groep met veel persoonlijke aandacht. Kortom voldoende tijd om alle vragen te stellen.

 

Wat is een reanimatiecursus?
In Nederland komt het 17.000 keer per jaar voor dat iemand buiten het ziekenhuis een hartaanval krijgt. De ambulance is er zelden al binnen 6 minuten, terwijl die eerste minuten juist cruciaal zijn voor het overleven van de getroffene. Als je kunt reanimeren, verhoog je aanzienlijk hun kans op overleven. Jouw hulp kan levens redden!


Tijdens de reanimatiecursus bij het WellnessInstituut in Schiedam of Emst leer je hoe je te werk gaat bij dergelijke situaties, bijvoorbeeld als er iemand onwel wordt op de massage tafel. Je leert herkennen of het om een hartstilstand kan gaan en wat je dan moet doen. Natuurlijk hoeft dat niet alleen op de massagetafel te gebeuren, maar in allerlei situaties. We leren jou de basis van reanimatie en hoe je AED toepast. Ook leer je wat je als eerst moet doen in het geval van nood. Jouw kennis wordt meteen getest, zodat je met een diploma de deur uit loopt. Zo kunnen jouw cliënten zich nóg zorgelozer en meer ontspannen voelen tijdens een massage.

 

Voor wie is de cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zijn reanimatie (met AED) certificaat wil halen. Er hoeft geen relatie te zijn met het massagevak, je hoeft geen masseur te zijn. Tijdens de sport- of wellnessmassage opleiding van het NGS bij ons instituut volg je overigens ook een reanimatie cursus. Heb je dat gedaan dan kan je tijdens deze losse cursus je kennis opfrissen of je certificaat verlengen.

Kortom: wil je graag leren hoe je de medemens kunt helpen in het geval van nood? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

 

Na deze cursus
Ben je in staat iemand te reanimeren en om AED toe te passen om iemand te redden, tot de hulpverleners arriveren.

 

Vooropleiding/toelatingseisen
Om de cursus te volgen is geen massage-ervaring vereist. Het is niet nodig om een model mee te nemen.

Ontdek alle opleidingen van het Wellness Instituut

 

Studieduur & lesgeld
1 lesdag op een middag (13.00 – 17.00) of avond (19.00 – 23.00). Lesgeld: €40,- inclusief gebruik koffie/thee en gebruik materiaal. Tevens ontvang je een Wellnessentree voor het resort op locatie. Deze entreevoucher is 3 maand geldig. (De entree is alleen geldig in het resort op locatie en niet inwisselbaar voor contant geld. Reserveren via de link op de voucher is verplicht. Verlenging van de Voucher is niet mogelijk).

Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag zijn voldaan. Daarvoor krijg je een factuur per mail toegezonden.

 

Cursuslocaties en data
Kies de gewenste datum en locatie op het contact formulier.

 

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier in te vullen. Let op; inschrijving middels dit aanmeldformulier is bindend, met een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Wanneer je je inschrijft binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus verwijzen wij je naar onze algemene/annuleringsvoorwaarden. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Bedrijfsnaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
zaterdag 7 september 2019 van 13:00-17:00 uur - locatie Emst, Veluwse Bronvrijdag 13 september 2019 van 18:30-22:30 uur - locatie Schiedam, Thermen Holiday

Kamer van Koophandel nr.

Naam website

Naam die op het certificaat vermeld moet worden (incl. voorletters).

Eventueel afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden