Cursus reanimatie

In Nederland komt het 17.000 keer per jaar voor dat iemand buiten het ziekenhuis een hartaanval krijgt. De ambulance is er zelden al binnen 6 minuten, terwijl die eerste minuten juist cruciaal zijn voor het overleven van de getroffene. Als je kunt reanimeren, verhoog je aanzienlijk hun kans op overleven. Jouw hulp kan levens redden!

Tijdens de reanimatiecursus bij het WellnessInstituut leer je hoe je te werk gaat bij dergelijke situaties, bijvoorbeeld als er iemand onwel wordt op de massage tafel. Je leert herkennen of het om een hartstilstand kan gaan en wat je dan moet doen. Natuurlijk hoeft dat niet alleen op de massagetafel te gebeuren, maar in allerlei situaties. We leren jou de basis van reanimatie en hoe je AED toepast. Ook leer je wat je als eerst moet doen in het geval van nood. Jouw kennis wordt meteen getest, zodat je met een diploma de deur uit loopt. Zo kunnen jouw cliënten zich nóg zorgelozer en meer ontspannen voelen tijdens een massage.

Voor wie is de cursus bedoeld?
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zijn reanimatie (met AED) certificaat wil halen. Er hoeft geen relatie te zijn met het massagevak, je hoeft geen masseur te zijn. Tijdens de sport- of wellnessmassage opleiding van het NGS bij ons instituut volg je overigens ook een reanimatie cursus. Heb je dat gedaan dan kan je tijdens deze losse cursus je kennis opfrissen of je certificaat verlengen.
Kortom: wil je graag leren hoe je de medemens kunt helpen in het geval van nood? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Studieduur, lesgeld en tijden
De cursus vindt plaats van 13:00 tot 17:00 uur of van 18:30 tot 22:30 uur.
De locatie hangt af van welke locatie je hebt gekozen bij jouw inschrijving.
Het lesgeld bedraagt €40,00*. Dit is inclusief:
- Lesmateriaal
- Koffie/thee
- NRR certificaat

* Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag voldaan zijn.

Toelatingseisen
Om de cursus te volgen is geen massage-ervaring vereist. Het is niet nodig om een model mee te nemen.

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Certificaat
Na het succesvol afronden van de cursus ben je in staat iemand te reanimeren en om AED toe te passen om iemand te redden, tot de hulpverleners arriveren. Daarnaast krijg je een officieel NRR certificaat.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Naam op certificaat

Ik meld mij aan voor:
Zondag 15 maart 2020 - 13:00 tot 17:00 uur - Locatie Schiedam, Thermen HolidayDinsdag 3 december 2019 - 18:30 tot 22:30 uur - Locatie Emst, Veluwse Bron

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden