Samenwerking N.G.S.

Het N.G.S. (Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage) is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor sport- en wellnessmassage en sportverzorging in Nederland. Het N.G.S. is gelieerd aan de nationale sportkoepel NOC*NSF. De opleidingen Wellnessmasseur, Sportmasseur, Manuele Lymfedrainage en Sportzorgmasseur zijn N.G.S. gecertificeerd. Dit betekent dat je, indien je examen doet bij het N.G.S. en je je diploma behaalt, N.G.S. masseur bent.

Wij adviseren om het landelijk diploma te halen bij het N.G.S.. Je krijgt dan immers een licentie, waarmee je je kan onderscheiden van andere masseurs. Echter bestaat er een mogelijkheid om bij het WellnessInstituut examen te doen, wanneer je de opleiding tot Wellnessmasseur volgt. Kijk voor meer informatie over het N.G.S. op de website van het Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage.

Voor alle cursussen die je bij ons volgt, krijg je een certificaat van deelname van het WellnessInstituut. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Na het volgen van een workshop ontvang je geen certificaat.