Ervaringen van cursisten

Chantal de Reuter
In mijn eigen salon kreeg ik vaak de vraag of ik ook een Hotstone massage kon geven. Omdat ik zo vaak de vraag kreeg heb ik in 2017 de cursus Hotstone massage gevolgd bij het WellnessInstituut. Sinds ik deze massage aanbiedt in mijn salon wordt er ook veel gebruik van gemaakt. Ik ben van plan om binnenkort ook de cursus Cupping massage te gaan volgen.

Yvonne van Dijken
In 2019 heb ik de cursus Saunameester gevolgd. Sinds dien werk in met veel plezier bij wellnessresort de Veluwse Bron in Emst. Ik vind het super leuk om gasten te begeleiden tijdens een opgieting en ze net dat stukje extra aandacht te geven. Omdat ik een contract heb op oproepbasis (wanneer ik beschikbaar ben) kan ik deze functie goed combineren met mijn huidige baan.

Hans Wijerman
Omdat ik zelf altijd intensief heb gesport leek het me interessant een opleiding tot Sportmasseur te volgen. Uiteindelijk heb ik voor de opleiding N.G.S Sportmasseur bij het Wellnessinstituut gekozen. Inmiddels kan ik mezelf gediplomeerd masseur noemen en ondersteun ik de plaatselijke sportclub in het weekend. Ik heb de avondopleiding gevolgd, zodat ik ook gewoon kon blijven werken.

Audrey van Hopen
Een goede vriendin van mij is twee jaar geleden getroffen door een hartaanval. Gelukkig was er iemand in de buurt die wist wat hij moest doen. Na deze gebeurtenis ben ik op zoek gegaan naar een cursus Reanimatie. Ik ben terecht gekomen bij het WellnessInstituut en heb inmiddels mijn certificaat gehaald. De docent was ontzettend betrokken en wist alles goed en duidelijk uit te leggen.