Docenten aan het woord


Yvette van der Perk

Mijn naam is Yvette van der Perk. 25 jaar geleden heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste, pedicure en masseuse afgerond. Hierna heb ik de opleidingen visagie en permanente make-up gevolgd. Sinds 1999 ben ik werkzaam bij het wellnessresort Elysium in Bleiswijk. In de afgelopen 20 jaar heb ik verschillende disciplines vervuld o.a schoonheidsspecialiste, pedicure, permanente make-up specialiste en masseuse. Sinds een jaar mag ik het team versterken bij het WellnessInstituut. Dit doe ik met heel veel plezier Het geeft me veel voldoening om de kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan over te brengen tijdens onze gezellige trainingsdagen. Hopelijk een keer tot ziens!

Jacueline Tielemans
Mag ik me even voorstellen.... Ik ben Jacqueline Tielemans en werk al een aantal jaar als docente voor het WellnessInstituut. 15 jaar Geleden ben ik bij Elysium in dienst gekomen. Ik ben hier begonnen als facilitair medewerkster en ook verzorgde ik de opgietingen. Na ongeveer een jaar kwam er een vacature voor de receptie en ben ik daar volledig gaan werken. Ik heb jaren voor mijn carrière bij Elysium altijd op kantoor gewerkt als secretaresse en receptioniste. Ik vond dit een leuke kans om weer meer direct contact met de gasten te hebben. Ondertussen kwam ik in aanraking via mijn collega's met het massagevak. Enthousiast ben ik toen begonnen aan een avond opleiding voor Sportmasseuse. En ja, het massagevirus had toegeslagen! Heel veel massage cursussen en ervaringen later kwam ik terecht bij het Wellness Instituut als docente. Een hele leuke nieuwe uitdaging waar ik met veel plezier en passie regelmatig les en/of training geef. Nog steeds werk ik met veel plezier bij Elysium als masseuse en combineer ik dit met mijn werk bij het WellnessInstituut! Ik ben trots om deel uit te mogen maken van dit geweldige team. Wie weet, tot ziens bij een van onze workshops en/of lesdagen!

Iris van Wessel
Hallo! Ik ben Iris van Wessel uit Beuningen, moeder van inmiddels 2 grote pubers en ben massagetherapeut, persoonlijk coach en yogadocente. Bij het WellnessInstituut ben ik docente voor de opleiding N.G.S.  Wellnessmasseur en val af en toe in bij de opleiding N.G.S. Sportmasseur. Behalve bij het WellnessInstituut kun je mij bij nog 2 andere erkende opleiders in Nederland vinden waar ik in diverse massages/technieken les geef. Ook vind ik het erg leuk en belangrijk om bij te blijven in mijn vakgebied en waar nodig uit te breiden en te verdiepen. In mijn dynamische praktijk Feelings Massage & Well-being geef ik kleine groeps- en privétrainingen, behandelingen en yogalessen. Hierin voeren diverse Wellnessmassages, klachtgerichte behandelingen, Voetreflextherapie en Ayurvedische behandelingen de boventoon. Ik werk en benader altijd holistisch. Tevens begeleid ik mensen met stress, burn-out of persoonlijke problemen door persoonlijke coaching en yogales en -therapie. Ook geef ik TREATMENTS® behandelingen, en heb ik een mooi assortiment van de producten van TREATMENTS®, Natural Upgrade en Naturally Thinking. Neem gerust een kijkje op mijn website www.mwfeelings.nl of kom eens langs!

Patricia Daniels
Mijn naam is Patricia Daniels-Koreman en ik heb medio 2018 de opleiding Wellnessmasseur bij het Wellnessinstituut afgerond en ben gediplomeerd N.G.S. Wellnessmasseur. Het masseren van mensen heeft mij van jongs af aan al geboeid. In de zomer, op surfkamp, gebeurde het regelmatig dat we elkaar masseerden om de spieren na een dag surfen weer soepel te krijgen. Toen al vond ik het fascinerend hoe je door aanraking en strijkingen een ander zoveel beter kon laten voelen. Nu, na zoveel jaar heb ik de overstap gemaakt om me volledig bezig te houden met het bevorderen van welbehagen van een gast/cliënt door middel van een massage. Ik ben een praktijk gestart aan huis (Soul Relaxing Wellness Massage) en sinds vorig jaar vervul ik de functie assistent opleidingscoördinator bij het WellnessInstituut in Schiedam. Het takenpakket is heel divers: van het faciliteren van cursussen en opleidingen tot trainingen geven in zowel Schiedam en Emst en meedraaien bij de beauty afdeling van SpaPuur in Tilburg. De veelzijdigheid van de functie en de bijna dagelijkse interactie met mensen die de passie (masseren) delen waarbij je ook nog aan kennisoverdracht doet maakt het dat ik nog geen enkele dag spijt heb van de overstap.