Studieduur & lesgeld

Tarieven en studiebelasting voor de opleiding Wellnessmassage N.G.S.

Wij bieden deze opleiding aan in een dag- en avondvariant. De dagopleiding is van 10.00 uur tot 16.00 uur, de avondopleiding van 19.00 uur tot 22.15 uur. De lessen bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte. Meer informatie over de studieduur en het lesgeld vind je hieronder.

Dagopleiding
De dagopleiding duurt ongeveer 9 maanden. De les vindt tweewekelijks plaats op een vaste dag in de week van 10.00 tot 16.00 uur (m.u.v. reguliere schoolvakanties en officiële feestdagen).

Het lesgeld bedraagt € 1.395,00. Het lesgeld is inclusief 2 handdoeken, lesmateriaal, sporttas, gebruik van onbeperkt koffie/thee, materialen en olie. Bovendien krijg je een persoonsgebonden abonnement, waarmee je gedurende de gehele opleiding onbeperkt gratis gebruik kunt maken van al onze sauna- en wellnessfaciliteiten op de locatie waar de opleiding plaatsvindt. De lunch dien je zelf mee te nemen.

Studiebelasting dagopleiding
De opleiding bestaat gemiddeld uit 16 lesdagen. De studiebelasting naast de lesdag bedraagt 5-8 uur per week. De studiebelasting bestaat uit het leren van de theorie en het praktisch oefenen van de massage(handgrepen).

Avondopleiding
De avondopleiding duurt ongeveer 10 maanden. De les vindt wekelijks plaats op een vaste avond van 19.00 tot 22.15 uur (m.u.v. de reguliere schoolvakanties en officiële feestdagen). Het lesgeld bedraagt € 1.395,00.

Het lesgeld is inclusief 2 handdoeken, lesmateriaal, sporttas en gebruik van onbeperkt koffie/thee, materialen en olie. Bovendien ontvang je een persoonsgebonden abonnement, waarmee je  gedurende de gehele opleiding onbeperkt gratis gebruik kunt maken van al onze sauna- en wellnessfaciliteiten (op de locatie waar de opleiding plaats vindt).

Studiebelasting avondopleiding
De opleiding bestaat gemiddeld uit 32 lessen. De studiebelasting naast de lesdag bedraagt 5-8 uur per week.
De studiebelasting bestaat uit het leren van de theorie en het oefenen van de massage(handgrepen).

Examens
Het examengeld is niet bij de prijs inbegrepen. Voor de tarieven verwijzen wij je naar de website van het NGS. Je kunt hierbij rekening houden met het feit dat het WellnessInstituut staat geregistreerd bij het CRKBO en daardoor is vrijgesteld van B.T.W.

Betaling
Betaling dient te gebeuren voor aanvang van de opleiding. Termijnbetaling is mogelijk in 3 termijnen: 50% voorafgaand aan de opleiding en in de loop van het schooljaar nogmaals 2 termijnen van resp. 30% en 20%. Betalingscondities staan vermeld op de factuur.  Indien je kiest voor termijnbetaling, dan ben je zelf verantwoordelijk bent voor het tijdig overschrijven van de bedragen. Bij geen tijdige betaling kan je de toegang tot de lessen worden ontzegd. Je kunt dan de lessen weer vervolgen, zodra het openstaande bedrag is voldaan.


Schrijf u hier in

Ik meld mij aan voor:
Dagopleiding donderdag 6 februari 2020 - Thermen HolidayDagopleiding vrijdag 14 februari 2020 - Veluwse Bron

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Geboortedatum

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Naam op certificaat

Bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden