N.G.S. Wellnessmasseur

De opleiding Wellnessmasseur leidt je op tot een volwaardig en gediplomeerd masseur. Als wellnessmasseur kun je vervolgens werken bij een wellnessresort, sportschool, beautysalon, in samenwerking met een fysiotherapeut of in je eigen praktijk.

In ons drukke leven, waar we het maximale uit willen halen, werken we steeds harder. Bovendien wordt ons werk steeds passiever. We zijn steeds meer zittend aan het werk en dit is uitermate ongezond. Tussen het werk- en gezinsleven door is er vaak onvoldoende tijd voor ontspanning en sport. Door al deze invloeden kan onze lichaamsbalans behoorlijk worden verstoord, wat fysieke en psychische klachten met zich kan brengen en wat zich uiteindelijk kan uiten in verhoogde spierspanningen en pijn.

Als wellnessmasseur leer je op deze klachten in te springen. Een wellnessmassage is een uitstekend hulpmiddel om verdere overbelasting te voorkomen en fysieke en psychosociale klachten te verminderen. Als wellnessmasseur werk je naar aanleiding van een zorgvraag, maar je biedt ook belevings- en ontspanningsmassages aan.

Studieduur
Wij bieden deze opleiding aan in een dag- en avondvariant. De dagopleiding is van 10:00 tot 16:00 uur, de avondopleiding van 19:00 uur tot 22:15 uur. De lessen bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte.

Dagopleiding
De dagopleiding duurt ongeveer 9 maanden. De les vindt tweewekelijks plaats op een vaste dag in de week van 10.00 tot 16.00 uur (m.u.v. reguliere schoolvakanties en officiële feestdagen). De opleiding bestaat gemiddeld uit 16 lesdagen. De studiebelasting naast de lesdag bedraagt 5-8 uur per week. De studiebelasting bestaat uit het leren van de theorie en het praktisch oefenen van de massage(handgrepen).

Lesgeld
Het lesgeld bedraagt €1.395,00. Dit is inclusief:
- Lesmateriaal en gebruik van alle benodigde materialen zoals massageolie.
- Sporttas en 2 handdoeken
- Onbeperkt gebruik van koffie/thee
- Persoonsgebonden sauna abonnement waarmee je gedurende de opleiding onbeperkt gratis gebruikt kunt maken van alle sauna- en wellnessfaciliteiten op de locatie waar de opleiding plaatsvindt.

Avondopleiding NIEUWE VORM
De avondopleiding Nieuwe Vorm is opgezet om naast je drukke baan en privé ook nog tijd te hebben om het inspirerende vak van Wellnessmasseur te leren. De theorielessen zullen via thuisstudie gedaan worden en voor de praktijklessen kom je naar je leslocatie naar keuze. Deze praktijklessen zijn van 19.00 tot 22.15 uur. De gehele opleiding bestaat gemiddeld uit 32 lessen, waarvan ongeveer 15 thuisstudielessen zullen zijn. De studiebelasting naast de lesdag bedraagt 5-8 uur per week. De studiebelasting bestaat uit het leren van de theorie en het oefenen van de massage(handgrepen). Deze opleiding duurt ongeveer 9 maanden.

Lesgeld
Het lesgeld bedraagt € 1.395,00. Dit is inclusief:
- Lesmateriaal; omdat het theoretische gedeelte bestaat uit een thuisstudie zal er extra lesmateriaal worden aangeboden en is er ondersteuning van de docent via de mail of via Zoom.
- Tijdens de praktijklessen kan je gebruik maken van alle benodigde materialen zoals olie.
- Sporttas en 2 handdoeken
- Onbeperkt gebruik van koffie/thee tijdens de praktijklessen
- Persoonsgebonden sauna abonnement waarmee je gedurende de opleiding onbeperkt gratis gebruikt kunt maken van alle sauna- en wellnessfaciliteiten op de locatie waar de opleiding plaatsvindt.

Examen
Het examengeld is niet bij de prijs inbegrepen. Voor de tarieven verwijzen wij je naar de website van het N.G.S. Je kunt hierbij rekening houden met het feit dat het WellnessInstituut staat geregistreerd bij het CRKBO en daardoor is vrijgesteld van B.T.W.

Betaling
Betaling dient te gebeuren voor aanvang van de opleiding. Termijnbetaling is mogelijk in 3 termijnen: 50% voorafgaand aan de opleiding en in de loop van het schooljaar nogmaals 2 termijnen van resp. 30% en 20%. Betalingscondities staan vermeld op de factuur. Indien je kiest voor termijnbetaling, dan ben je zelf verantwoordelijk bent voor het tijdig overschrijven van de bedragen. Bij geen tijdige betaling kan je de toegang tot de lessen worden ontzegd. Je kunt dan de lessen weer vervolgen, zodra het openstaande bedrag is voldaan.

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Toelatingseisen
Om de opleiding te volgen is een gerichte vooropleiding niet nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Naast de lessen die je krijgt, zal er wel veel thuis moeten worden gestudeerd. Wij willen dit nogmaals benadrukken, omdat de opleiding vaak wordt onderschat. Tevens is praktisch oefenen erg belangrijk om de handgrepen en technieken goed onder de knie te krijgen. In het algemeen is er geen vrijstelling van vakken mogelijk. Indien je hier vragen over hebt, kun je contact opnemen met het N.G.S. via info@ngsmassage.nl .

Startdata:
Schiedam (Thermen Holiday)
Donderdag 24 september 2020 dagopleiding (9.30-15.30 uur)
Woensdag 14 oktober 2020 avondopleiding ( 19.00-22.15 uur)

Emst (Veluwse Bron)
Vrijdag 25 september 2020 dagopleiding (10.00-16.00 uur)
Woensdag 7 oktober 2020 avondopleiding ( 19.00-22.15 uur)

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Geboortedatum

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
Dagopleiding donderdag 24 september 2020- locatie Schiedam, Thermen HolidayAvondopleiding woensdag 14 oktober 2020- locatie Schiedam, Thermen HolidayDagopleiding vrijdag 25 september 2020- locatie Emst, Veluwse BronAvondopleiding woensdag 7 oktober 2020- locatie Emst, Veluwse Bron

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden