Studieduur & Lesgeld

Tarieven en studiebelasting voor de opleiding N.G.S. Sportmassage.

Deze opleiding is te volgen op een vaste avond in de week.  De lessen bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte. Meer informatie over de studieduur en het lesgeld vind je hieronder.

 

 

Avondopleiding
De avondopleiding duurt ongeveer 10 maanden. De les vindt wekelijks plaats op een vaste dag in de week van 19.00 tot 22.15 uur. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de regionale schoolvakanties. Het lesgeld bedraagt € 1.555,00. Het lesgeld is inclusief 2 handdoeken, lesmateriaal, sporttas en gebruik van onbeperkt koffie/thee, materialen en olie. Bovendien krijg je een persoonsgebonden abonnement, waarmee je gedurende de gehele opleiding onbeperkt gratis gebruik kunt maken van al onze sauna- en wellnessfaciliteiten op de locatie waar je de opleiding volgt. Het studiejaar bedraagt gemiddeld 32 lessen en de studiebelasting naast de lesdag bedraagt 6-8 uur per week.

Motivatie

De studie vergt veel motivatie en je zal thuis veel zelfstandig moeten studeren. Ook zal je thuis veel praktisch moeten oefenen om je de diverse vaardigheden eigen te maken. De studiebelasting naast de lesdag bedraagt dan ook gemiddeld 6-8 uur per week.

Examens
Het examengeld is niet bij de prijs inbegrepen, voor de tarieven verwijzen wij naar de website van het NGS.

Betaling

Betaling dient plaats te vinden voor aanvang van de opleiding. Termijnbetaling is mogelijk in 3 termijnen: 50% voorafgaand aan de opleiding en in de loop van het schooljaar nogmaals 2 termijnen van resp. 30% en 20%. Betalingscondities staan vermeld op de factuur. Indien je kiest voor termijnbetaling, dan ben je zelf verantwoordelijk bent voor het tijdig overschrijven van de bedragen. Bij geen tijdige betaling kan je de toegang tot de lessen worden ontzegd worden. Je kunt dan de lessen vervolgen zodra het openstaande bedrag is voldaan.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
Dagopleiding vrijdag 7 februari 2020 - locatie Schiedam, Thermen HolidayAvondopleiding woensdag 5 februari 2020 - locatie Emst, Veluwse Bron

Naam die op het certificaat wordt vermeld inclusief voorletters.

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden