Informatiedag

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan één van onze informatiebijeenkomsten over de opleidingen Sport– en Wellnessmasseur. Vul het formulier in en geef aan wanneer je deel wil nemen aan de online Informatiedag. De informatiebijeenkomsten zijn van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen?  Bekijk dan de presentatie voor meer inhoudelijke informatie.

Programma:

Door de corona-crisis zijn de vestigingen van het WellnessInstituut op dit moment gesloten. De informatiebijeenkomsten zullen via een ZoomMeeting/Webinair worden gehouden. Eén van onze docenten zal met behulp van een PowerPoint presentatie uitleg geven over onze opleidingen. Vragen kunnen gesteld worden d.m.v. een chat gedurende de presentatie. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en een uitnodiging om via Zoom deel te nemen.  Je bent vanaf 16.00 uur online van harte welkom bij het WellnessInstituut. Het programma zal om 16.05 uur starten.

Uiteraard kan je, indien onze vestigingen in Schiedam/Thermen Holiday en Emst/Veluwse Bron weer geopend zijn, via een e-mail een afspraak maken om vrijblijvend een kijkje te nemen in onze prachtige opleidingsruimtes.

Wij verwelkomen je graag!

"Tot op de dag van vandaag heb ik nooit spijt gehad van mijn omscholing. Ik heb zeer goede begeleiding gehad tijdens de gehele opleiding. Het was een fantastische opleiding met goede docenten en leuke klasgenoten. Ik heb nog steeds contact met mij klasgenoten. Na de opleiding masseuse heb ik mijn studie voortgezet aan het wellness academie. Hiernaast volg ik nog vele cursussen en bijscholing, zoals de nieuwe TREATMENTS® cursussen. Deze lijn verkoop ik zelf in mijn eigen salon/winkel." - Alie Post, wellnessmasseur

Indien je naar een informatiebijeenkomst wilt over de cursus saunameester, verwijzen wij je graag naar de informatiebijeenkomst specifiek voor deze cursus.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

Aantal personen

E-mailadres

Ik meld mij aan voor: dinsdag 30 juni via ZoomMeeting/Webinair


Informatiedag WellnessInstituut Emst
Viskweekweg 10
8166 KJ Emst

Het WellnessInstituut bevindt zich binnen de muren van wellnessresort de Veluwse Bron. Je kan je auto op de parkeerplaats van Wellnessresort de Veluwse Bron parkeren en je komt binnen via de hoofdingang.

Informatiedag WellnessInstituut Schiedam
Pr. Beatrixlaan 10
3121 JN Schiedam

Het WellnessInstituut bevindt zich in het gebouw rechts van Thermen Holiday. Je kan je auto op de parkeerplaats van Thermen Holiday parkeren. Het Wellnessinstituut bevindt zich in de rechtervleugel van het gebouw.