Informatiedag

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan één van onze informatiebijeenkomsten over de opleidingen Sport– en Wellnessmasseur. Vul het formulier in en geef aan wanneer je deel wil nemen aan de online Informatiedag. De informatiebijeenkomsten zijn van 16.00-17.00 of van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Programma:
De informatiebijeenkomsten zullen via een ZoomMeeting/Webinar worden gehouden. Eén van onze docenten zal met behulp van een PowerPoint presentatie uitleg geven over onze opleidingen. Vragen kunnen gesteld worden tijdens de presentatie. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en een uitnodiging om via Zoom deel te nemen.  Je bent vanaf 19.00 uur online van harte welkom bij het WellnessInstituut. Het programma zal om 19.05 uur starten.

Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen?  Bekijk dan de presentatie voor meer inhoudelijke informatie.

Het is ook mogelijk om vrijblijvend een persoonlijk gesprek te plannen. Dit kan telefonisch, maar ook op één van onze locaties. Door het sturen van een e-mail adviseren wij je in het maken van de juiste keuze! info@wellnessinstituut.nl

Wij verwelkomen je graag!

"Tot op de dag van vandaag heb ik nooit spijt gehad van mijn omscholing. Ik heb zeer goede begeleiding gehad tijdens de gehele opleiding. Het was een fantastische opleiding met goede docenten en leuke klasgenoten. Ik heb nog steeds contact met mij klasgenoten. Na de opleiding masseuse heb ik mijn studie voortgezet aan het wellness academie. Hiernaast volg ik nog vele cursussen en bijscholing, zoals de nieuwe TREATMENTS® cursussen. Deze lijn verkoop ik zelf in mijn eigen salon/winkel." - Alie Post, wellnessmasseur

Indien je naar een informatiebijeenkomst wilt over de cursus saunameester, verwijzen wij je graag naar de informatiebijeenkomst specifiek voor deze cursus.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

Aantal personen

E-mailadres

Ik meld mij aan voor: maandag 17 augustus vanaf 16.00 uur via Webinarmaandag 31 augustus vanaf 19.00 uur via Webinar


Informatiedag WellnessInstituut Emst
Viskweekweg 10
8166 KJ Emst

Het WellnessInstituut bevindt zich binnen de muren van wellnessresort de Veluwse Bron. Je kan je auto op de parkeerplaats van Wellnessresort de Veluwse Bron parkeren en je komt binnen via de hoofdingang.

Informatiedag WellnessInstituut Schiedam
Pr. Beatrixlaan 10
3121 JN Schiedam

Het WellnessInstituut bevindt zich in het gebouw rechts van Thermen Holiday. Je kan je auto op de parkeerplaats van Thermen Holiday parkeren. Het Wellnessinstituut bevindt zich in de rechtervleugel van het gebouw.