Informatiedag

Je bent van harte welkom op een van onze informatiebijeenkomsten over de opleidingen Sport– en Wellnessmassage op locatie de Veluwse Bron in Emst of Thermen Holiday in Schiedam. Geef op het formulier aan welke dag je ons wilt bezoeken. De informatiebijeenkomsten zijn van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Ben je niet in de gelegenheid om een informatiebijeenkomst te bezoeken? Bekijk dan de presentatie voor meer inhoudelijke informatie.

Tijdens deze informatiebijeenkomsten wordt een presentatie gegeven over de opleidingen Sport- en Wellnessmassage, de inhoud van de lessen en het lesmateriaal. De basisopleidingen staan tijdens deze dag dus centraal. Je kan kennismaken met de opleidingslocatie, onze opleidingscoördinator en eventueel docenten. Ons team beantwoordt met alle plezier jouw vragen en kan je met veel enthousiasme alles vertellen over de inhoud van de opleiding. Aanmelden kan vrijblijvend via het online aanmeldingsformulier op deze pagina.

Programma
Je bent vanaf 16.00 uur van harte welkom bij het WellnessInstituut. Het programma zal om 16.15 uur starten. Wij adviseren om op tijd aanwezig te zijn voor de presentatie die je wilt volgen. Na de presentatie is er gelegenheid voor het stellen van vragen en het inzien van het lesmateriaal. Koffie of thee staat voor je klaar. Wij verwelkomen je graag!

"Tot op de dag van vandaag heb ik nooit spijt gehad van mijn omscholing. Ik heb zeer goede begeleiding gehad tijdens de gehele opleiding. Het was een fantastische opleiding met goede docenten en leuke klasgenoten. Ik heb nog steeds contact met mij klasgenoten. Na de opleiding masseuse heb ik mijn studie voortgezet aan het wellness academie. Hiernaast volg ik nog vele cursussen en bijscholing, zoals de nieuwe TREATMENTS® cursussen. Deze lijn verkoop ik zelf in mijn eigen salon/winkel." - Alie Post, wellnessmasseur

Mocht je naast de opleiding tot masseur, ook interesse hebben in onze nieuwe producten en behandelingen van TREATMENTS®, dan kan je aansluitend aan onze presentatie deze informatiebijeenkomst volgen. Indien je naar een informatiebijeenkomst wilt over de cursus saunameester, verwijzen wij je graag naar de informatiebijeenkomst specifiek voor deze cursus.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

Aantal personen

E-mailadres

Ik meld mij aan voor: dinsdag 16 juni 2020 - Locatie Schiedam, Thermen Holidaywoensdag 17 juni 2020 - Locatie Emst, Veluwse Bron


Informatiedag WellnessInstituut Emst
Viskweekweg 10
8166 KJ Emst

Het WellnessInstituut bevindt zich binnen de muren van wellnessresort de Veluwse Bron. Je kan je auto op de parkeerplaats van Wellnessresort de Veluwse Bron parkeren en je komt binnen via de hoofdingang.

Informatiedag WellnessInstituut Schiedam
Pr. Beatrixlaan 10
3121 JN Schiedam

Het WellnessInstituut bevindt zich in het gebouw rechts van Thermen Holiday. Je kan je auto op de parkeerplaats van Thermen Holiday parkeren. Het Wellnessinstituut bevindt zich in de rechtervleugel van het gebouw.