Informatiebijeenkomst

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan één van onze informatiebijeenkomsten over de opleiding N.G.S. Wellnessmasseur en N.G.S. Sportmasseur.

I.v.m. de maatregelen van het R.I.V.M. worden de informatiebijeenkomsten op dit moment alleen online via Zoom sessie gehouden.

Programma:
Eén van onze docenten zal met behulp van een PowerPoint presentatie uitleg geven over onze opleidingen. Vragen kunnen gesteld worden tijdens de presentatie. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en een link van Zoom om deel te nemen.  Het programma duurt ongeveer een uur.

Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen?  Bekijk dan de presentatie voor meer inhoudelijke informatie.

Het is ook mogelijk op een persoonlijk gesprek te plannen. Dit kan telefonisch of via een Zoom meeting.

Wij verwelkomen je graag!

"Tot op de dag van vandaag heb ik nooit spijt gehad van mijn omscholing. Ik heb zeer goede begeleiding gehad tijdens de gehele opleiding. Het was een fantastische opleiding met goede docenten en leuke klasgenoten. Ik heb nog steeds contact met mij klasgenoten. Na de opleiding masseuse heb ik mijn studie voortgezet aan het wellness academie. Hiernaast volg ik nog vele cursussen en bijscholing, zoals de nieuwe TREATMENTS® cursussen. Deze lijn verkoop ik zelf in mijn eigen salon/winkel." - Alie Post, wellnessmasseur

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

Aantal personen

E-mailadres

Ik meld mij aan voor: Maandag 10 mei 2021 19.00-20.00 uur- via Zoom


Informatiedag WellnessInstituut Emst
Viskweekweg 10
8166 KJ Emst

Het WellnessInstituut bevindt zich binnen de muren van wellnessresort de Veluwse Bron. Je kan je auto op de parkeerplaats van Wellnessresort de Veluwse Bron parkeren en je komt binnen via de hoofdingang.

Informatiedag WellnessInstituut Schiedam
Pr. Beatrixlaan 10
3121 JN Schiedam

Het WellnessInstituut bevindt zich in het gebouw rechts van Thermen Holiday. Je kan je auto op de parkeerplaats van Thermen Holiday parkeren. Het Wellnessinstituut bevindt zich in de rechtervleugel van het gebouw.