Opleidingen

Ben je ook toe aan een nieuwe uitdaging? Volg een erkende Sport- of Wellnessmassage opleiding! Bij het WellnessInstituut bieden wij erkende opleidingen aan, geaccrediteerd door het Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage (N.G.S.). Momenteel zijn dat de volgende opleidingen: Sportmassage en Wellnessmassage en daarnaast de vervolgopleidingen Manuele Lymfedrainage en voor de gediplomeerd sportmasseur de opleiding tot Sportzorgmasseur.

De opleidingen worden aangeboden als avond- of dagopleiding. Je kunt op deze website per opleiding vinden wat voor jouw keuze van toepassing is. Klik daarvoor hierboven in het menu en kies de opleiding waar je meer informatie over wilt. De opleidingen worden gegeven op twee verschillende locaties; Locatie Emst, Veluwse Bron en Locatie Schiedam, Thermen Holiday. Indien je een N.G.S. opleiding bij ons volgt, kun je het gehele opleidingsjaar onbeperkt vrij gebruik maken van al onze sauna -en wellness faciliteiten. Je krijgt hiervoor een persoonsgebonden abonnement, afhankelijk van de locatie waar je les hebt. Een extra cadeautje dus!

Manuele lymfedrainage

De Lymfedrainagemassage is een subtiele en zachte massagetechniek waarbij het lymfecirculatiesysteem gestimuleerd wordt. Hierdoor wordt achtergebleven vocht afgevoerd.

N.G.S. Wellnessmassage

De opleiding NGS Wellnessmasseur leidt je op als volwaardig masseur. Je kunt aan het werk bij een wellnesscenter, sportschool, ter ondersteuning in een fysiopraktijk of als zelfstandig ondernemer in je eigen praktijk!

N.G.S. Sportmassage

De opleiding N.G.S. Sportmasseur is bedoeld voor mensen die opgeleid willen worden tot professioneel masseur en/of sportverzorger en dit werk op een bevoegde wijze willen verrichten.

N.G.S. Sportzorgmassage

De opleiding N.G.S. Sportzorgmassage is speciaal bedoeld voor de gediplomeerd Sportmasseur die zich verder wil specialiseren en professionele massages willen verrichten.