N.G.S. Opleidingen

Ben je ook toe aan een nieuwe uitdaging? Volg een erkende Sport- of Wellnessmassage opleiding!

Bij het WellnessInstituut bieden wij erkende opleidingen aan, geaccrediteerd door het Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage (N.G.S.). Momenteel zijn dat de volgende opleidingen: Sportmassage en Wellnessmassage en daarnaast de vervolgopleidingen  Manuele Lymfedrainage en voor de gediplomeerd sportmasseur de opleiding tot Sportzorgmasseur.

De opleidingen worden aangeboden als avond- of dagopleiding. Je kunt op deze website per opleiding vinden wat voor jouw keuze van toepassing is. Klik daarvoor hierboven in het menu en kies de opleiding waar je meer informatie over wilt.

De opleidingen worden gegeven op twee verschillende locaties; Locatie Emst, Veluwse Bron en Locatie Schiedam, Thermen Holiday.

Indien je een N.G.S. opleiding bij ons volgt, kun je het gehele opleidingsjaar onbeperkt vrij gebruik maken van al onze sauna -en wellness faciliteiten. Je krijgt hiervoor een persoonsgebonden abonnement, afhankelijk van de locatie waar je les hebt. Een extra cadeautje dus!

Hieronder vind je een overzicht van de aangeboden opleidingen.

N.G.S. Wellnessmassage

De opleiding wellnessmassage leidt je op tot een volwaardig en gediplomeerd masseur. Als wellnessmasseur kun je vervolgens werken bij een wellnesscenter, sportschool, ter ondersteuning in een fysiopraktijk of als zelfstandig ondernemer in je eigen praktijk!

N.G.S. Sportmassage

De opleiding N.G.S. sportmassage is bedoeld voor mensen die opgeleid willen worden tot professioneel masseur en/of sportverzorger en dit werk op een bevoegde wijze willen verrichten.

N.G.S. Manuele Lymfe Drainage

Met de juiste techniek kan een diepe ontspanning ontstaan door middel van manuele lymfedrainage, daar waar sport- of wellnessmassage niet genoeg is of een contra indicatie vormt.