Nu ook aromatherapie bij het WellnessInstituut!

Vanaf maart 2017 biedt het WellnessInstituut ook de cursus aromatherapie aan. Deze cursus is een mooie toevoeging op de belevingsmassages in uw praktijk! Het is een must-have om  etherische oliën te kunnen toepassen tijdens een (aroma)massage. De etherische oliën hebben niet alleen een unieke geur, maar hebben tevens een werking op de gesteldheid van de cliënt. U weet misschien dat eucalyptus verfrissend is voor de luchtwegen, maar weet u ook dat rozemarijn concentratie verhogend kan zijn?

Tijdens de cursus Aromatherapie worden u de basisprincipes van een aromatherapie massage eigen gemaakt en krijgt u zowel theorie- als praktijkles voor het toepassen van de etherische oliën en het maken/mengen daarvan.

Voor wie is de cursus bedoeld?

De cursus is bedoeld voor masseurs die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden met Aromatherapie en dit tijdens massages willen toepassen of een unieke massage willen aanbieden. De cursus bestaat uit een basis indeling waarbij niet alle geuren worden toegepast, maar de belangrijksten worden uitgelicht.

Voor N.G.S. wellnessmasseurs: In de nieuwe N.G.S. opleiding Wellnessmassage zit deze module verwerkt. Heeft u het “oude” diploma N.G.S. Wellnessmassage (voor 2017), geeft u zich dan op voor “Module 2 – aromatherapie” op het contact formulier. Op deze manier wordt de aanvullende kennis geregisteerd bij het N.G.S.

Studieduur & lesgeld
De cursus aromatherapie vindt plaats op 1 lesdag van 10.00 tot 16.00 uur. Lesgeld: nu van € 175,00 voor de introductieprijs € 149,00 inclusief koffie/thee en gebruik materiaal. U maakt tijdens de lesdag zelf een massage olie met etherische ingrediënten die u mee naar huis mag nemen. Tevens ontvangt u een aromamassage geheugenkaart, waarbij u de belangrijkste geuren op terug kan vinden. Daarnaast ontvangt u op de dag van de cursus een gratis wellnessentree (De entree is één maand geldig, niet verlengbaar en niet inwisselbaar voor contant geld).
Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag zijn voldaan.

Doet u mee?

Geef u nu op via de website of kijk voor meer informatie: https://www.wellnessinstituut.nl/aromatherapie/