WellnessInstituut voor Serious Request

Geef je op voor de massage marathon tijdens Serious Request 2017!

3FM SERIOUS REQUEST 2017

 

Voor de veertiende editie van 3FM Serious Request wordt het Glazen Huis opgebouwd op het Marktplein in Apeldoorn. Dit is de eerste keer dat het Glazen Huis in de provincie Gelderland staat. De 3FM-dj’s in het huis maken van 18 tot en met 24 december non stop radio, zijn online en op tv te volgen, en roepen heel Nederland op om in actie te komen voor een stille ramp om samen met heel Nederland geld op te halen om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

 

In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Stille ramp

 

Iedereen kent het gevoel van vroeger, toen je als klein jongetje of meisje een van je ouders kwijtraakte in de supermarkt. Dat gevoel is voor ieder kind hetzelfde, waar dan ook ter wereld. Maar wat nou als je je vader of moeder helemaal niet meer terugvindt? Wat nou als je in een ander land terechtkomt waar ze een andere taal spreken? Wat nou als je vijf jaar oud bent en er niemand is die voor je zorgt?

HOE GROOT IS DIT PROBLEEM?

 

Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen mensen naar elkaar op zoek. Vooral in conflictgebieden zoals in Nigeria en Democratische Republiek Congo worden familieleden uit elkaar gedreven. Maar ook natuurrampen zorgen ervoor dat ouders en kinderen elkaar uit het oog verliezen. Lees er hier meer over.

 

5121443_3fm-sr17_icrc                 5121441_3fm-sr15-congo_foto-ben-houdijk

Foto: ICRC

.

Schrijf u hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
Vrijwilliger voor Serious Request 2017 in Apeldoorn

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Voorkeur voor tijdsvak:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden


DE ACTIE VAN DE VELUWSE BRON EN HET WELLNESSINSTITUUT

 

De Veluwse Bron gaat in samenwerking met TREATMENTS®, dagjewellness.nl en het WellnessInstituut zoveel mogelijk massages geven op donderdag 21 t/m zondag 24 december 2017 in het Oranjepark in Apeldoorn. Wij starten op donderdag 21 december om 13 uur en eindigen zondag 24 december om 16.00 uur. Daarvoor hebben wij vrijwilligers nodig die een blok van 4 uur willen komen masseren.  De massages kunnen verschillend van aard zijn en worden uitgevoerd met TREATMENTS®  producten. De massages worden uitgevoerd in een speciaal daarvoor gemaakte (doorzichtige) tent, met daarin vier massagetafels, een zithoek en een kleedhokje. Je staat dus altijd met drie collega’s.

Dit zijn de tijden dat we actief zijn:

Donderdag 21 december van 13.00 tot 21.00 uur. –> wij zoeken nog masseurs voor deze dag!
Vrijdag 22 december van 13.00 tot 21.00 uur.
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 21.00 uur. –> wij zoeken nog masseurs voor de avond.
Zondag 24 december van 10.00 tot 16.00 uur. –> wij zoeken nog masseurs voor deze dag!

Als dank voor jouw inzet krijg je van ons twee entreevouchers voor een IWR wellnessresort naar keuze, € 10 vergoeding voor eten en drinken en kan je parkeerkosten declareren. Indien je in bezit bent van een licentie van het NGS dan krijg je hiervoor ook accreditatiepunten.  Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je helpt om zoveel mogelijk geld op te brengen voor het Rode Kruis.  Ga jij samen met ons deze uitdaging aan?

 

Wie kan zich opgeven?
Iedereen met enige massage ervaring! Je hoeft niet gediplomeerd te zijn om deel te nemen aan het vrijwilligers programma.