Opleidingslokaal WellnessInstituut Schiedam

WellnessInstituut opent nieuwe locatie in Schiedam

Door: Bennie Theunissen

20180514_115830929_ios

Het Wellnessinstituut heeft een prachtige nieuwe locatie, 14 mei 2018 in Schiedam, toegevoegd aan hun opleidingsinstituten voor o.a. NGS opleidingen en vervolgopleidingen.

Een van de sprekers was, o.a., ik, Bennie Theunissen. Ik mocht voorlichting geven betreffende de NGS cursussen Sportmasseur, Sportzorgmasseur, de applicatiecursus Manuele Lymfe Drainage (MLD) en verdiepingen in deze vakgebieden. Denk daarbij ook aan technische avonden c.q. dagen.

Hieronder volgt nu een afbeelding van mij, genomen op de openingsdag afgelopen 14 mei in Schiedam.

We hebben altijd een voorstelling/mening aan de hand van het kijken naar een foto. Doe dat ook nu en lees dan verder.

Opening Schiedam WellnessInstituut

Misschien wordt een foto ook met een bedoeling “geschoten” (Bennie). We zien een foto met daarop verbandmateriaal en “gereedschap” wat door een sportmasseur en sportzorgmasseur gebruikt wordt. Verder zien we een skelet, Heino, voor studiedoeleinden met daarlangs staand, Bennie. Wat zou dan de “boodschap” kunnen zijn?

De gasten tijdens deze openingsdag varieerden in leeftijd (ongeveer) tussen 18- en 65 jaar. Over vijftig jaartjes hebben de achttienjarigen de leeftijd van Bennie nu. Waarschijnlijk heeft Bennie dan het uiterlijk aangenomen van Heino, toch?  Heeft Bennie ondertussen meegekregen, mogen ontdekken, wat LEVEN inhoudt? Begint dat al niet bij het mogen ontdekken hoe een mens in elkaar zit?  Is er dan een mooiere weg om te starten met dit te mogen gaan ontdekken via een NGS opleiding, die nu ook in Schiedam wordt aangeboden, door Het Wellnessinstituut?

Kennis maken met de anatomie (kennis van het menselijk lichaam) en de fysiologie (hoe het allemaal werkt). Hoe zitten we in elkaar?  Daarbij komt ook nog eens iets heel essentieel voor leven en dat is AANRAKEN. Aanraken is oh zo belangrijk in ons leven. Echt in contact zijn. Ook dat kan aangereikt worden tijdens deze NGS opleidingen onder het vak; masseren.

Voor mij heeft dan ook Schiedam en omgeving een cadeautje ontvangen van Het Wellnessinstituut.  Het is nu aan de mensen uit Schiedam en omgeving om dit cadeautje te gaan uitpakken. Geweldig toch?