Manuele lymfedrainage

Door middel van manuele lymfedrainage kan een diepe ontspanning ontstaan daar waar sport- of wellnessmassage een contra-indicatie is. De lymfedrainagemassage is een subtiele en zachte massagetechniek waarbij het lymfecirculatiesysteem gestimuleerd wordt. Hierdoor wordt achtergebleven vocht afgevoerd. Lymfedrainage wordt toegepast op de plaatsen waar het lichaam een overmaat aan afvalstoffen in het weefsel heeft of problemen heeft met de afvoer van afvalstoffen. Het grote verschil met de reguliere massages zit hem in de druksterkte die stukken lager is. Hierdoor wordt de filtratie van het bloed beïnvloed. Tijdens de opleiding leer je specifiek de stroming van het lymfevocht te bevorderen door de verschillende lymfedrainagetechnieken.

Studieduur
De opleiding bestaat uit zes lesdagen van 09.30 tot 16.00 uur. De lessen bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte.

Lesgeld
Het lesgeld bedraagt €595,00. Dit is inclusief:
- Lesmateriaal en gebruik van alle benodigde materialen
- Onbeperkt gebruik van koffie/thee
- Persoonsgebonden sauna abonnement waarmee je gedurende de opleiding onbeperkt gratis gebruikt kunt maken van alle sauna- en wellnessfaciliteiten op de locatie waar de opleiding plaatsvindt.

Examen
Het examengeld is niet bij de prijs inbegrepen. Aan het einde van de opleiding ontvang je een diploma.

Betaling
Betaling dient te gebeuren voor aanvang van de opleiding.

Inschrijven
Inschrijven voor deze opleiding kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Toelatingseisen
Voor de opleiding Manuele lymfedrainage dien je in het bezit te zijn van een diploma Sportmassage of Wellnessmassage. De opleiding is competentiegericht en vergt veel zelfstudie en discipline, de studiebelasting bedraagt ongeveer 8 tot 10 uur per week. Dit bestaat vooral uit praktisch oefenen. Tevens is praktisch oefenen erg belangrijk om de handgrepen en technieken goed onder de knie te krijgen.

Data
Schiedam (Thermen Holiday)
Nog niet bekend. Indien u meer informatie wenst over de start van de opleiding dan kunt u het contactformulier invullen.

Emst (Veluwse Bron)
Nog niet bekend. Indien u meer informatie wenst over de start van de opleiding dan kunt u het contactformulier invullen.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Geboortedatum

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
Graag informatie over Locatie Schiedam, Thermen HolidayGraag informatie over locatie Emst, Veluwse Bron

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden