Certificering

Opleidingen
Het N.G.S. (Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage) is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor sport- en wellnessmassage en sportverzorging in Nederland. Het N.G.S. is gelieerd aan de nationale sportkoepel NOC*NSF.
De opleidingen Wellnessmassage en Sportmassage zijn N.G.S. gecertificeerd. Dit betekent dat je, indien je examen doet bij het N.G.S. en je je diploma behaalt, N.G.S. masseur bent. Tevens zijn de vervolgopleidingen Blessure preventie en Manuele lymfedrainage ook N.G.S gecertificeerd.

Wij adviseren om het landelijk diploma te halen bij het N.G.S.. Je krijgt dan immers een licentie, waarmee je je kan onderscheiden van andere masseurs.

Echter bestaat er een mogelijkheid om bij het WellnessInstituut examen te doen, wanneer je de opleiding tot Wellnessmasseur volgt. Je ontvangt dan een WellnessInstituut diploma voor Wellnessmassage.

80%

Certificaat

Voor alle cursussen die je bij ons volgt, krijg je een certificaat van deelname van het WellnessInstituut. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Na het volgen van een workshop ontvang je geen certificaat.

75%

In 2018 was het slagingpercentage van het WellnessInstituut:
Wellnessmassage 81%
Sportmassage      63%

Opleidingen

Bent u ook toe aan een nieuwe uitdaging? Volg een erkende Sport- of Wellnessmassage opleiding!

Cursussen

Uw basiskennis verbreden en massagetechnieken uitbreiden? Volg dan één van onze dagcursussen.

Workshops

Volg een workshop alleen, met je partner, vrienden of collega’s!