Certificering

Opleidingen
Het N.G.S. (Nederlands Genootschap voor Sport- en wellnessmassage) is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor sport- en wellnessmassage en sportverzorging in Nederland. Het N.G.S. is gelieerd aan de nationale sportkoepel NOC*NSF.
De opleidingen Wellnessmassage en Sportmassage zijn N.G.S. gecertificeerd. Dit betekent dat je, indien je examen doet bij het N.G.S. en je je diploma behaalt, N.G.S. masseur bent. Tevens zijn de vervolgopleidingen Blessure preventie en Manuele lymfedrainage ook N.G.S gecertificeerd.

Wij adviseren om het landelijk diploma te halen bij het N.G.S. , je  krijgt dan immers een licentie en dan kun je je onderscheiden van andere masseurs.

Echter bestaat de mogelijkheid om voor de opleiding tot Wellnessmasseur bij het WellnessInstituut examen te doen. U ontvangt van een WellnessInstituut diploma voor Wellnessmassage.

80%

Certificaat

Voor alle dag- of aanvullende cursussen dieje bij ons volgt  krijg je een certificaat van deelname van het WellnessInstituut, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Na het volgen van een workshop ontvangje  geen certificaat.

75%

In 2017 was het slagingpercentage van het WellnessInstituut:
Wellnessmassage 81%
Sportmassage      63%

Opleidingen

Bent u ook toe aan een nieuwe uitdaging? Volg een erkende Sport- of Wellnessmassage opleiding!

Cursussen

Uw basiskennis verbreden en massage technieken uitbreiden? Volg dan één van onze dagcursussen.

Workshops

Volg een workshop alleen, met je partner, vrienden of collega’s!