Neem deel aan het massageteam bij de Marikenloop op zondag 27  mei!

Op maandag 14 mei openen wij feestelijk onze nieuwe opleidingslocatie in Schiedam (bij Thermen Holiday).

Vorig jaar stonden wij met groot succes met ons massageteam op de Marikenloop.

De Marikenloop is een groot hardloop evenement voor vrouwen dat dit jaar plaats vindt op zondag 27 mei.

Als je meedoet met het massage team ontvang je NGS praktijk accreditatiepunten én je hebt gegarandeerd een super leuke dag. En dan hebben we het nog niet eens over de ervaring die je opdoet tijdens deze dag!

We geven korte massages van 5 tot maximaal 10 minuten. De meeste massages vinden plaats na het rennen op de kuiten, maar kunnen ook plaatsvinden op nek en schouder. Kan je stoelmassages? Geef dat dan aan in het opmerkingen veld van het formulier, dan kan je dat deze dag ook toepassen.

Wij gaan masseren van 11.00 – 17.00 en  we wisselen elkaar zoveel mogelijk af. Tussendoor heb je natuurlijk een pauze om wat te eten. Wij zorgen voor water, maar lunch dien je zelf mee te nemen. Er zijn op het evenementen terrein ook genoeg foodtrucks. Wat we wel van je vragen is om een massagetafel mee te nemen (opklapbaar), het is bij aanmelding dus verplicht dat je een massage tafel hebt.

Wij vergoeden de parkeerkosten, deze kan je achteraf declareren. Ook krijg je 2 dagentree e-tickets van dagjewellness, voor een heerlijk dagje sauna. Heb je een NGS licentie? Dan verdien je hiermee NGS accreditatie punten.

Als je je op hebt gegeven ontvang je een mail met alle informatie. Heb je vooraf nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar info@wellnessinstituut.nl, dan proberen we z.s.m. antwoord te geven op je vraag.

De Marikenloop wordt georganiseerd door de Stichting Zevenheuvelenloop. De stichting organiseert daarnaast ook de NN Zevenheuvelenloop en de Stevensloop.

http://www.marikenloop.nl
Marikenloop at the Park
Zondag 27 mei

NIJMEGEN

Schrijf u hier in

Eventuele opmerkingen

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
Marikenloop massage team - zondag 27 mei

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden