Opleiding N.G.S. Sportzorgmassage

De Opleiding N.G.S. Sportzorgmasseur is speciaal bedoeld voor de gediplomeerd Sportmasseur die zich verder wil specialiseren.

In de opleiding Sportzorgmasseur wordt de opgedane kennis uit de sportmassage opleiding verder uitgediept. De functieonderzoeken worden uitgebreid en leert specifieke rek- en krachttrainingstechnieken voor verschillende spiergroepen. Er wordt veel aandacht besteed aan de onderbouwing van het behandelplan (klinisch redeneren) en het interpreteren van onderzoeksgegevens. Er zullen meer en andere technieken aan de orde komen voor wat betreft het tapen en bandageren zodat je per situatie de juiste tapeconstructie kunt aanbrengen.

Je krijgt meer kennis en inzicht over verschillende symptomen van sportblessures, pees- en spierirritaties en belasting en belastbaarheid. Bovendien wordt de anatomie kennis verder uitgebreid middels Anatomie in Vivo. Met deze leermethode leer je de verschillende structuren van het lichaam beter herkennen.

Studieduur

De opleiding bestaat uit tien lesdagen van 10.00 tot 16.00 uur. De lessen bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte. De lessen vinden plaats op zaterdag.

Lesgeld

Het lesgeld bedraagt €995,00. Dit is inclusief:
- Onbeperkt gebruik van koffie/thee;

Dit is exclusief:
- Examenkosten bij het N.G.S.;
- Studiemateriaal zoals een huidplooimeter.

Examen

Het examengeld is niet bij de prijs inbegrepen. Voor de tarieven verwijzen wij je naar de website van het N.G.S. Je kunt hierbij rekening houden met het feit dat het WellnessInstituut staat geregistreerd bij het CRKBO en daardoor is vrijgesteld van B.T.W.

Betaling

Betaling dient te gebeuren voor aanvang van de opleiding.

Inschrijven

Inschrijven voor deze opleiding kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Toelatingseisen

Voor de opleiding N.G.S. Sportzorgmassage dien je in het bezit te zijn van het N.G.S. diploma Sportmassage. De opleiding is competentiegericht en vergt veel zelfstudie en discipline, de studiebelasting bedraagt ongeveer 8 tot 10 uur per week. Dit bestaat vooral uit praktisch oefenen.Tevens is praktisch oefenen erg belangrijk om de handgrepen en technieken goed onder de knie te krijgen. In het algemeen is er geen vrijstelling van vakken mogelijk. Indien je hier vragen over hebt, kun je contact opnemen met het N.G.S. via info@ngsmassage.nl .

Startdata:

Schiedam (Thermen Holiday)
Nog niet bekend.

Emst (Veluwse Bron)
Nog niet bekend.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Geboortedatum

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
Locatie Schiedam, Thermen Holiday (meer informatie krijgen)Locatie Emst, Veluwse Bron (meer informatie krijgen)

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden