Opleiding N.G.S. Wellnessmasseur

De opleiding Wellnessmasseur leidt je op tot een volwaardig en gediplomeerd masseur. Als wellnessmasseur kun je vervolgens werken bij een wellnessresort, sportschool, beautysalon, in samenwerking met een fysiotherapeut of in je eigen praktijk.

In ons drukke leven, waar we het maximale uit willen halen, werken we steeds harder. Bovendien wordt ons werk steeds passiever. We zijn steeds meer zittend aan het werk en dit is uitermate ongezond. Tussen het werk- en gezinsleven door is er vaak onvoldoende tijd voor ontspanning en sport. Door al deze invloeden kan onze lichaamsbalans behoorlijk worden verstoord, wat fysieke en psychische klachten met zich kan brengen en wat zich uiteindelijk kan uiten in verhoogde spierspanningen en pijn.

Als wellnessmasseur leer je op deze klachten in te springen. Een wellnessmassage is een uitstekend hulpmiddel om verdere overbelasting te voorkomen en fysieke en psychosociale klachten te verminderen. Als wellnessmasseur werk je naar aanleiding van een zorgvraag, maar je biedt ook belevings- en ontspanningsmassages aan.

Studieduur

De dagopleiding is van 10:00 tot 16:00 uur. De lessen bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte.

Dagopleiding

De dagopleiding duurt ongeveer 9 maanden. De les vindt tweewekelijks plaats op een vaste dag in de week van 10.00 tot 16.00 uur (m.u.v. reguliere schoolvakanties en officiële feestdagen). De opleiding bestaat gemiddeld uit 16 lesdagen. De studiebelasting naast de lesdag bedraagt 5-8 uur per week. De studiebelasting bestaat uit het leren van de theorie en het praktisch oefenen van de massage(handgrepen).

Lesgeld

Het lesgeld bedraagt €1.555,00. Dit is inclusief:
- Lesmateriaal en gebruik van alle benodigde materialen zoals massageolie.
- Sporttas en 2 handdoeken
- Onbeperkt gebruik van koffie/thee

Examen

Het examengeld is niet bij de prijs inbegrepen. Voor de tarieven verwijzen wij je naar de website van het N.G.S. Je kunt hierbij rekening houden met het feit dat het WellnessInstituut staat geregistreerd bij het CRKBO en daardoor is vrijgesteld van B.T.W.

Betaling

Betaling dient te gebeuren voor aanvang van de opleiding. Termijnbetaling is mogelijk in 3 termijnen: 50% voorafgaand aan de opleiding en in de loop van het schooljaar nogmaals 2 termijnen van resp. 30% en 20%. Betalingscondities staan vermeld op de factuur. Indien je kiest voor termijnbetaling, dan ben je zelf verantwoordelijk bent voor het tijdig overschrijven van de bedragen. Bij geen tijdige betaling kan je de toegang tot de lessen worden ontzegd. Je kunt dan de lessen weer vervolgen, zodra het openstaande bedrag is voldaan.

Inschrijven

Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Toelatingseisen

Om de opleiding te volgen is een gerichte vooropleiding niet nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Naast de lessen die je krijgt, zal er wel veel thuis moeten worden gestudeerd. Wij willen dit nogmaals benadrukken, omdat de opleiding vaak wordt onderschat. Tevens is praktisch oefenen erg belangrijk om de handgrepen en technieken goed onder de knie te krijgen. In het algemeen is er geen vrijstelling van vakken mogelijk. Indien je hier vragen over hebt, kun je contact opnemen met het N.G.S. via info@ngsmassage.nl .

Startdata:

Schiedam (Thermen Holiday)
Maandag 7 februari 2022 dagopleiding (10.00-16.00 uur)
Emst (Veluwse Bron)
Vrijdag 4 februari 2022 dagopleiding (10.00-16.00 uur)

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Geboortedatum

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
Dagopleiding start maandag 16 mei 2022- locatie Schiedam, Thermen HolidayDagopleiding start vrijdag 20 mei 2022- locatie Emst, Veluwse Bron

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden