Open dag massage opleidingen

Overweeg jij om een massage opleiding te gaan volgen? Dan snappen we dat je misschien nog wat vragen hebt. Daarom nodigen we je van harte uit om kennis te komen maken met de ons en onze gecertificeerde N.G.S. massageopleidingen: N.G.S. Wellnessmasseur en N.G.S. Sportmasseur.

Programma

De informatiebijeenkomst start om 16.30 uur waarin we je aan de hand van een presentatie alles uitleggen over de opleidingen, wat je kan verwachten en wat de voordelen van de N.G.S. certificering zijn. Vragen kan je uiteraard gedurende de presentatie stellen.

Vanaf een kwartier voor aanvang staat er koffie en thee voor je klaar en kan je al even kennis maken met de docenten en andere deelnemers. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent, want we beginnen stipt op het aanvangstijdstip.

De bijeenkomst duurt maximaal 1,5 uur en is volledig gratis te bezoeken. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging.

Meer informatie

Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen en wil je toch meer informatie? Stuur een mail met al jouw vragen naar info@wellnessinstituut.nl. Of vul het contactformulier op deze pagina in zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Wij verwelkomen je graag!

"Tot op de dag van vandaag heb ik nooit spijt gehad van mijn omscholing. Ik heb zeer goede begeleiding gehad tijdens de gehele opleiding. Het was een fantastische opleiding met goede docenten en leuke klasgenoten. Ik heb nog steeds contact met mij klasgenoten. Na de opleiding masseuse heb ik mijn studie voortgezet aan het wellness academie. Hiernaast volg ik nog vele cursussen en bijscholing, zoals de nieuwe TREATMENTS® cursussen. Deze lijn verkoop ik zelf in mijn eigen salon/winkel." - Alie Post, wellnessmasseur

Schrijf je in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam*

Voorletters*

Achternaam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

Aantal personen*

E-mailadres*

Ik meld mij aan voor: vrijdag 26 november 2021 - locatie Emst, Veluwse BronVrijdag 10 december 2021 - locatie Emst - Veluwse BronMaandag 29 november 2021 - locatie Schiedam, Thermen HolidayMaandag 13 december 2021 - locatie Schiedam, Thermen Holiday


Informatiedag Emst

Viskweekweg 10
8166 KJ Emst

Massagetafels WellnessInstituut Emst

Het WellnessInstituut bevindt zich binnen de muren van wellnessresort Veluwse Bron. Je kan je auto op de parkeerplaats van Wellnessresort Veluwse Bron parkeren en je komt binnen via de hoofdingang.

Informatiedag Schiedam

Pr. Beatrixlaan 10
3121 JN Schiedam

Massagetafels WellnessInstituut Schiedam

Het WellnessInstituut bevindt zich in het gebouw rechts van Thermen Holiday. Je kan je auto op de parkeerplaats van Thermen Holiday parkeren. Het Wellnessinstituut bevindt zich in de rechtervleugel van het gebouw.