Opleiding Ontspanningsmassage N.G.S.

Tijdens deze opleiding leer je wat het belang is van een goede massage voor het welzijn van de mens. Door mentale en fysieke uitdagingen kan onze lichaamsbalans behoorlijk worden verstoord, wat kan leiden tot fysieke klachten zoals verhoogde spierspanningen, pijnklachten en slapeloosheid.

Met een ontspanningsmassage kan je deze klachten op een juiste manier positief beïnvloeden. Een ontspanningsmassage is een uitstekend hulpmiddel om verdere overbelasting te voorkomen en fysieke en psychosociale klachten te verminderen. Na het afronden van deze opleiding ben je in staat een goede ontspanningsmassage te geven. Wil je echter ook klachtgericht kunnen werken in je eigen praktijk of aan de slag in een sportschool, bij een fysiopraktijk of elders als professioneel masseur? Kies dan voor de N.G.S. opleiding Wellnessmasseur of de N.G.S. opleiding Sportmasseur bij het WellnessInstituut.

Studieduur

De opleiding zal wekelijks plaatsvinden van 19:00 tot 22:15 uur. De lessen bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte. De opleiding duurt ongeveer 5 maanden. De les vindt iedere week plaats op een vaste dag in de week met uitzondering van reguliere schoolvakanties en officiële feestdagen. De studiebelasting naast de lessen bedraagt 5 tot 8 uur per week. De studiebelasting bestaat uit het leren van theorie en het praktisch oefenen van de massage(handgrepen).

Lesgeld

Het lesgeld bedraagt €900. Dit is inclusief:
- Lesmateriaal en gebruik van benodigde materialen zoals olie
- Sporttas en 2 handdoeken
- Onbeperkt gebruik van koffie/thee
- 5  badenkaart voor het wellness resort waar je de opleiding volgt

 

 

Betaling

Betaling dient te gebeuren voor aanvang van de opleiding. Termijnbetaling is mogelijk in 3 termijnen: 50% voorafgaand aan de opleiding en in de loop van het schooljaar nogmaals 2 termijnen van resp. 30% en 20%. Betalingscondities staan vermeld op de factuur. Indien je kiest voor termijnbetaling, dan ben je zelf verantwoordelijk bent voor het tijdig overschrijven van de bedragen. Bij geen tijdige betaling kan je de toegang tot de lessen worden ontzegd. Je kunt dan de lessen weer vervolgen, zodra het openstaande bedrag is voldaan.

Inschrijven

Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Toelatingseisen

Om de opleiding te volgen is een gerichte vooropleiding niet nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Naast de lessen die je krijgt, zal er wel thuis moeten worden gestudeerd. Tevens is praktisch oefenen erg belangrijk om de handgrepen en technieken goed onder de knie te krijgen.

Diploma

De kosten voor deelname aan de toetsing voor het diploma Ontspanningsmasseur is niet bij de prijs inbegrepen. Deze kosten bedragen €150,00. Dit is voor de theorietoets en de praktijktoets samen. De theorie zal in gedeeltes worden getoetst. Na een positief resultaat van zowel de theorietoets als de praktijktoets ontvang je een diploma Ontspanningsmassage van het WellnessInsituut. Met dit diploma kan je een certificaat Ontspanningsmasseur aanvragen bij het N.G.S.

Startdata:

Emst (Veluwse Bron)
Woensdag 11 mei 2022 avondopleiding (19:00 tot 22:15 uur)

Schiedam (Thermen Holiday)
Maandag 16 mei 2022 avondopleiding (19:00 tot 22:15 uur)

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Geboortedatum

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
Startdatum woensdag 14 september 2022 - Locatie EmstStartdatum maandag 12 september 2022 - Locatie Schiedam

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden