Massage opleidingen

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Volg een erkende Sport- of Wellnessmassage opleiding! Bij het WellnessInstituut bieden wij erkende opleidingen aan, geaccrediteerd door het Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage (N.G.S.). Momenteel kan je kiezen uit de opleiding Sportmasseur en de opleiding Wellnessmasseur. Daarnaast kan je als gediplomeerd sportmasseur de opleiding tot sportzorgmasseur bij ons volgen voor extra verdieping.

N.G.S. Wellnessmasseur

De opleiding N.G.S Wellnessmasseur leidt je op als volwaardig masseur. Je kunt aan het werk bij een wellnesscenter, sportschool, ter ondersteuning in een fysiopraktijk of als zelfstandig ondernemer!

N.G.S. Sportmasseur

De opleiding N.G.S. Sportmasseur is bedoeld voor mensen die opgeleid willen worden tot professioneel masseur en/of sportverzorger en dit werk op een bevoegde wijze willen verrichten.

N.G.S. Sportzorgmasseur

De opleiding N.G.S. Sportzorgmassage is speciaal bedoeld voor de gediplomeerd sportmasseur die zich nog verder wil specialiseren in de sportmassage en professionele massages willen verrichten.

Ontspanningsmasseur

Tijdens de opleiding Ontspanningsmassage leer je tijdens theorie- en praktijklessen de klassieke Zweedse massage en het belang van de massage voor het welzijn van de mens.

Dagopleiding

Onze massage opleidingen worden momenteel uitsluitend aangeboden als dagopleiding. Je komt gedurende de opleiding 1x per 2 weken naar de opleidingslocatie. Tijdens de reguliere schoolvakanties en op officiële feestdagen vinden er geen lessen plaats. Hier wordt in de planning rekening mee gehouden.

Studiebelasting

De studiebelasting verschilt per opleiding, maar je moet al snel rekening houden met 5-8 uur zelfstudie per week naast de lesdagen op locatie. Alle opleidingen bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte.

Kosten

De kosten van een opleiding verschillen per opleiding, dus we adviseren je daarover verder te lezen bij de opleiding van jouw keuze. Wel leuk om te weten: wanneer je een N.G.S. opleiding bij ons volgt ontvang je van ons een gratis 10 badenkaart voor het wellnessresort op de locatie waar de opleiding plaatsvindt. Een extra cadeautje dus!

Opleidingslocaties

Veluwse Bron

Veluwse Bron is het meest uitgestrekte resort van Nederland en biedt vele faciliteiten aan voor een dagje pure ontspanning. Gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto en parkeren is gratis.

Thermen Holiday

Bij Thermen Holiday wanen gasten zich in een prachtige wereld vol bijzondere wellnessfaciliteiten. Gelegen op slechts een kwartier rijden van Rotterdam. Deze locatie is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer, fiets als auto. Parkeren is gratis.

Verdiepingscursussen

Heb jij jouw opleiding tot masseur succesvol afgerond? Stop dan niet met leren en kies voor 1 van de vele verdiepingscursussen. Zo leer je nog meer vaardigheden, je maakt kennis met andere vakgenoten en je ontvangt voor elke cursus een certificaat van deelname.