Indiase Hoofdmassage

Een Indiase hoofdmassage is een massage waar het hoofd, de nek en de schouders aan bod komen.

Wat is een Indiase Hoofdmassage?
Veel mensen hebben regelmatig last van hoofdpijn door stress en spanning. Deze spanning hoopt zich op in het hoofd, nek en schouders. De blokkades opheffen door deze te masseren zorgt voor directe ontspanning. Tijdens de massage van de schouders, nek en hoofdhuid wordt er voor directe ontspanning gezorgd. Tevens wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd. In deze cursus worden vele drukpunten en spieren behandeld.

De traditionele Indiase hoofdmassage wordt zittend en met snelle bewegingen uitgevoerd. De massage wordt veelal in Indiase kapsalons aangeboden en daarbij wordt veel olie gebruikt, ook om het haar te voeden. Tijdens de cursus bij het WellnessInstituut wordt de behandeling liggend op de massagebank uitgevoerd en de bewegingen zullen meer rust bevatten om zo tot volledige ontspanning te komen.

Ben je N.G.S. Wellnessmasseur? Met deze cursus verdien je 3 accreditatiepunten!

Voor wie is de cursus bedoeld?
Heb je reeds ervaring in massages en wil je je massageaanbod graag uitbreiden, wil je kennis verkrijgen over Ayurveda en het behandelen van bepaalde (hoofdpijn) klachten? Meld je dan nu aan! Let op: Massage ervaring is gewenst, maar niet verplicht.

Studieduur & lesgeld
1 lesdag op een middag (13.00 – 16.30 uur). Lesgeld: € 99,00 inclusief gebruik koffie/thee en gebruik materiaal.  Tevens ontvang je een Wellnessentree voor het resort op locatie, deze entreevoucher is 3 maand geldig. De entree is alleen geldig in het resort op locatie en niet inwisselbaar voor contant geld. Reserveren via de link op de voucher is verplicht. Verlenging is niet mogelijk.
Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag zijn voldaan.

Vooropleiding/toelatingseisen
Om de cursus te volgen, is massage-ervaring niet noodzakelijk.
Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

Cursuslocaties en data

Kies de gewenste datum en locatie op het contact formulier.

Certificaat
Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier in te vullen. Let op; inschrijving middels dit aanmeldformulier is bindend, met een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Wanneer je je inschrijft binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus verwijzen wij je naar onze algemene/annuleringsvoorwaarden. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan. Let op: het minimaal aantal deelnemers voor deze cursus is 6 personen.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Naam op certificaat

Ik meld mij aan voor:
woensdag 29 januari 2020 - locatie Schiedam, Thermen Holidaywoensdag 4 maart 2020 - locatie Emst, Veluwse Bron

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden