Informatiedag

‘Toen ik las over de informatieavond bij de Veluwse Bron ben ik direct gegaan. Na deze avond heb ik gekozen voor het Wellnessinstituut mede door enthousiaste docenten en de volledigheid van de (vervolg) opleiding’. Rita is haar eigen massagesalon gestart en geniet nog elke dag van de glimlach van haar klanten, want hoe fijn is het als je vertrouwen hebt in je eigen handen?
Rita van der Zwaan - SpronkWellnessmasseur

Je bent welkom op een van onze informatie bijeenkomsten over de opleidingen Sport- en Wellnessmassage op locatie de Veluwse Bron of Thermen Holiday.  Geef op het formulier aan welke dag je ons wilt bezoeken. De informatiedagen starten om 16.00 uur. 

Tijdens onze Informatiebijeenkomst wordt een presentatie gegeven over de opleidingen Sport- en Wellnessmassage, de inhoud van de lessen en het lesmateriaal. De basisopleidingen staan tijdens deze dag dus centraal. Je kan kennis maken met de opleidingslocatie, onze opleidingscoördinator en eventueel docenten. Ons team beantwoordt met alle plezier jouw vragen en kan je met veel enthousiasme alles vertellen over de inhoud van de opleiding. Aanmelden kan vrijblijvend via het online aanmeldingsformulier op deze pagina.

 

Programma 
Je bent vanaf 16.00 uur van harte welkom bij het WellnessInstituut. Wij starten de algemene presentatie om 16.15 uur en de volgende om 17.30.  We adviseren daarom om op tijd aanwezig te zijn voor de presentatie die je wilt volgen. Na elke presentatie is er gelegenheid voor het stellen van vragen en het inzien van het lesmateriaal. Koffie of thee staat voor je klaar. Wij verwelkomen jou graag!

Locatie Informatiedag
Emst. Veluwse Bron*:
Viskweekweg 10
8166 KJ Emst (gemeente Epe)

wi headerLR

Locatie Informatiedag
Schiedam. Thermen Holiday**:
Pr. Beatrixlaan 10
Schiedam

Aanmelden informatiedag

Ik meld mij aan voor:
woensdag 16 januari 2019 - locatie Emst, Veluwse BronMaandag 21 januari 2019 - locatie Schiedam, Thermen Holiday

Met hoeveel personen komt u?

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres


‘Tot op de dag van vandaag heb ik nooit spijt gehad van mijn omscholing. Ik heb zeer goede begeleiding gehad tijdens de gehele opleiding. Het was een fantastische opleiding met goede docenten en leuke klasgenoten. Ik heb nog steeds contact met mij klasgenoten. Na de opleiding masseuse heb ik mijn studie voortgezet aan het wellness academie. Hiernaast volg ik nog vele cursussen en bijscholing, zoals de nieuwe TREATMENTS® cursussen. Deze lijn verkoop ik zelf in mijn eigen salon/winkel
Alie PostWellnessmasseur

Mocht je naast de opleidingen tot masseur ook interesse hebben in onze nieuwe producten en behandelingen van TREATMENTS®, dan kan je aansluitend aan onze presentatie deze informatie bijeenkomst volgen.

Indien je naar een informatie-avond wilt over de cursus saunameester verwijzen wij je graag naar de informatie avond speciaal voor deze cursus.

*Locatie Emst: Het WellnessInstituut bevindt zich binnen de muren van wellnessresort de Veluwse Bron. Je kan je auto gewoon op de parkeerplaats van Wellnessresort de Veluwse Bron parkeren en je komt binnen via de hoofdingang.

**Locatie Schiedam: Het WellnessInstituut bevindt zich in het gebouw rechts van Thermen Holiday. Je kunt je auto gewoon op de parkeerplaats van Thermen Holiday parkeren. Het Wellnessinstituut bevindt zich in de rechtervleugel van het gebouw.