Veelgestelde vragen


Hoe kan ik me inschrijven voor een cursus, opleiding of workshop?

Het aanmelden voor een cursus, opleiding of workshop kan alleen via het aanmeldingsformulier op de pagina van de cursus of opleiding tenzij anders staat aangegeven.

Hoe kan ik mij inschrijven voor een cursus, opleiding of workshop met een groep?
Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan een cursus, opleiding of workshop met een groep, neem dan contact op via info@wellnessinstituut.nl.

Wanneer krijg ik een bevestigingsmail van mijn inschrijving?
Uiterlijk binnen 3 werkdagen krijg je een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen beschreven staan.

Bieden jullie ook cursussen, opleidingen of workshops aan op verzoek?
Indien je met een groep van minimaal 6 personen wilt komen, plannen wij data op verzoek. Neem contact op via info@wellnessinstituut.nl.

Als ik me heb ingeschreven voor een cursus, opleiding of workshop, kan ik dit nog annuleren?
Inschrijving middels het aanmeldingsformulier is bindend met inachtneming van een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Wanneer je je inschrijft binnen 14 dagen voor aanvang van de opleiding, cursus of workshop verwijzen wij je naar onze annuleringsvoorwaarden.

Waar kan ik een klacht indienen?
Klachten dienen schriftelijk te worden ingediend t.a.v. opleidingscoördinator mevrouw I. Meuleman; Postbus 70, 8160 AB Epe of via info@wellnessinstituut.nl. Na het insturen van je klacht krijg je binnen 5 werkdagen een ontvangstbevestiging. Binnen 3 weken krijg je een antwoord vanuit het WellnessInstituut. Ingezonden klachten worden vertrouwelijk behandeld, geregistreerd en bewaard gedurende een periode van 2 jaar. Indien klager en beklaagde geen overeenstemming hebben bereikt over de afhandeling van de klacht wordt een onafhankelijk instituut (Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage) ingeschakeld. Het N.G.S. zal hierin een bindend oordeel geven.

Mocht je nog een vraag hebben over de opleidingen, cursussen of workshops, dan kun je contact opnemen door het contactformulier op deze pagina in te vullen of ons een e-mail te sturen (info@wellnessinstituut.nl). Wij doen ons best om je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien (uiterlijk binnen 3 werkdagen). Controleer altijd je spambox. Je kan ook een bericht sturen op onze Facebookpagina.

Stel hier je vraag

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Stel hier jouw vraag