Maatregelen coronavirus

Zoals je misschien hebt vernomen heeft de overheid nieuwe maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het WellnessInstituut is genoodzaakt haar deuren te sluiten tot nader order. Heb jij een cursus, workshop of opleiding gepland? Dan nemen wij persoonlijk contact met je op. Heb je geen bericht gekregen van ons? Stuur dan een mail naar info@wellnessinstituut.nl of vul het contactformulier op deze pagina in.

Cursussen en workshops
Alle cursussen en workshops worden opnieuw gepland. De opleidingen hebben geen fysieke lessen, met uitzondering van de praktijklessen van de examenklassen. Deze mogen wel doorgaan. Iedereen wordt hier persoonlijk van op de hoogte gesteld.

Informatiebijeenkomsten
Alle informatiebijeenkomsten die gepland stonden in januari zijn verplaatst naar februari. De informatiebijeenkomst wordt nu live via zoom gepresenteerd. Bekijk hier de nieuwe data.

Online colleges
Sinds kort bieden wij online colleges aan. Onder live begeleiding van een docent werk je aan het vergroten van jouw kennis én behaal je accreditatiepunten. Er zijn twee verschillende webinars: anatomie rug en nek en de rol van de wellnessmasseur. Deze online webinars gaan gewoon door.

Stel hier je vraag

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Stel hier jouw vraag