Maatregelen coronavirus

Zoals je misschien hebt vernomen heeft de overheid nieuwe maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het WellnessInstituut is genoodzaakt haar deuren te sluiten tot tenminste 19 januari 2021. Heb jij een cursus, workshop of opleiding in deze periode? Dan nemen wij persoonlijk contact met je op. Heb je geen bericht gekregen van ons? Stuur dan een mail naar info@wellnessinstituut.nl of vul het contactformulier op deze pagina in.

Cursussen en workshops
Alle cursussen en workshops worden weer vanaf 1 februari 2021 gepland. De opleidingen hebben tot 19 januari 2021 geen fysieke lessen. De geplande lassen worden omgezet in online lessen.

Informatiebijeenkomsten
Alle informatiebijeenkomsten die gepland stonden in december en januari zijn verplaatst naar februari 2021. Bekijk hier de nieuwe data.

Online colleges
Sinds kort bieden wij online colleges aan. Onder live begeleiding van een docent werk je aan het vergroten van jouw kennis én behaal je accreditatiepunten. Er zijn twee verschillende webinars: anatomie rug en nek en de rol van de wellnessmasseur. Deze online webinars gaan gewoon door.

Nieuwjaarskorting
De 10% nieuwjaarskorting op cursussen en workshops is nog steeds geldig voor alle aanmeldingen vóór 1 januari 2021 (o.v.v. nieuwjaarskorting).

Stel hier je vraag

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Stel hier jouw vraag