Maatregelen coronavirus

Zoals je waarschijnlijk hebt vernomen, heeft de overheid maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het WellnessInstituut is gelukkig geopend en houdt zich aan de richtlijnen van het R.I.V.M.

Informatiebijeenkomsten
Alle informatiebijeenkomsten die gepland stonden zijn verplaatst. Bekijk hier de nieuwe data.

Mondkapje
Het dragen van een mondkapje tijdens de lessen is verplicht. Deze dien je zelf mee te nemen.

Opleidingen
Mocht je niet naar een les van de opleiding kunnen komen omdat je klachten hebt, in quarantaine moet of positief getest bent op het coronavirus? Geen probleem! Je kunt live met de les meekijken vanuit huis.

Cursussen en workshops
Mocht je niet naar een cursus of workshop kunnen komen omdat je klachten hebt, in quarantaine moet of positief getest bent op het coronavirus? Geen probleem! We schuiven jou door naar de eerstvolgende keer dat de cursus of workshop weer plaatsvindt.

Online colleges
Sinds kort bieden wij online colleges aan. Onder live begeleiding van een docent werk je aan het vergroten van jouw kennis én behaal je accreditatiepunten. Er zijn twee verschillende webinars: anatomie rug en nek en de rol van de wellnessmasseur.

Leslokalen
Alle leslokalen zijn voorzien van grote beeldschermen. Als de docent uitleg geeft en iets voordoet wordt dit live uitgezonden op de schermen. Zo kan iedereen duidelijk de handeling van de docent zien en hoeft niemand dicht op elkaar te staan.

Handdoeken
Maak gebruik van je eigen handdoeken. Deze dien je zelf mee te nemen en zelf weer mee naar huis te nemen.

Overige maatregelen
In onderstaande animatievideo leggen wij uit hoe een veilige les bij het WellnessInstituut eruit ziet. Wij vragen je dan ook je te houden aan deze maatregelen om zo verantwoord les te kunnen geven. Als we ons samen aan de voorzorgsmaatregelen houden kan iedereen bij ons veilig en verantwoord leren.

Stel hier je vraag

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Stel hier jouw vraag