Maatregelen coronavirus


Zoals je wellicht hebt vernomen heeft de overheid maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen. Het WellnessInstituut heeft daarom al haar lessen, cursussen en workshops tot september 2020 geannuleerd. Heb jij een cursus, workshop of opleiding in bovengenoemde periode, dan krijg je van ons een mail. Wij hopen op jouw begrip.

Ik heb een cursus, workshop of trainingsdag in april, mei of juni 2020, wat moet ik doen?
Inmiddels zijn alle cursussen, workshops en trainingen verzet naar een datum na 1 september 2020. Je kan je via deze website aanmelden voor een nieuwe datum. Je inschrijving voor een cursus, workshop of trainingsdag van voor september 2020 komt automatisch te vervallen.

Ik zit midden in een opleiding en de lessen gaan nu niet meer door. Loop ik nu achterstand op?
Het WellnessInstituut zal vanaf september 2020 de lessen weer hervatten. Inmiddels zijn al onze cursisten hiervan op de hoogte gebracht. Heb je hierover nog vragen of wil je iets weten over de lesstof? Mail ons gerust: info@wellnessinstituut.nl. Er zullen geen lessen worden geannuleerd, alleen verzet. In de tussentijd kan je thuis de theorie leren en je huisgenoten blijven masseren.

Mijn examen bij het N.G.S. gaat niet door. Wat nu?
Alle examens van het N.G.S. worden verzet. Vanaf september worden de lessen bij het WellnessInstituut weer hervat zodat wij je weer voorbereiden op het examen. Blijf thuis oefenen en neem af en toe de theorie door.

Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen met ons. Vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar info@wellnessinstituut.nl. In de tijd dat wij gesloten zijn willen wij je op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen ons instituut. Daarnaast delen wij ook graag wat kennis op het gebied van wellness, massage en sport. Volg onze tips voor thuis pagina en blijf op de hoogte van leuke weetjes!

Stel hier je vraag

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Stel hier jouw vraag