Maatregelen coronavirus

Zoals je waarschijnlijk hebt vernomen, heeft de overheid maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het WellnessInstituut blijft geopend omdat wij vallen onder praktijkonderwijs en dat is volgens de Rijksoverheid uitgezonderd van sluiting. Na de kerstvakantie (09-01-2022) zullen wij de opleidingen en cursussen weer hervatten. Mocht de situatie wijzigen dan word je tijdig geïnformeerd door ons. Heb je voor deze datum een les staan? Dan nemen wij contact met jou op.

Informatiebijeenkomsten
Alle informatiebijeenkomsten die gepland staan worden online gegeven.

Mondkapje
Het dragen van een mondkapje tijdens de lessen is verplicht. Deze dien je zelf mee te nemen.

Opleidingen
Mocht je niet naar een les van de opleiding kunnen komen omdat je klachten hebt, in quarantaine moet of positief getest bent op het coronavirus? Geen probleem! Je kunt live met de les meekijken vanuit huis. Neem contact met ons op via info@wellnessinstituut.nl.

Cursussen en workshops
Mocht je niet naar een cursus of workshop kunnen komen omdat je klachten hebt, in quarantaine moet of positief getest bent op het coronavirus? Geen probleem! We schuiven jou door naar de eerstvolgende keer dat de cursus of workshop weer plaatsvindt.

Online colleges
Sinds kort bieden wij online colleges aan. Onder live begeleiding van een docent werk je aan het vergroten van jouw kennis én behaal je accreditatiepunten. Er zijn twee verschillende webinars: anatomie rug en nek en de rol van de wellnessmasseur.

Leslokalen
Alle leslokalen zijn voorzien van grote beeldschermen. Als de docent uitleg geeft en iets voordoet wordt dit live uitgezonden op de schermen. Zo kan iedereen duidelijk de handeling van de docent zien en hoeft niemand dicht op elkaar te staan.

Handdoeken
Maak gebruik van je eigen handdoeken. Deze dien je zelf mee te nemen en zelf weer mee naar huis te nemen.

Stel hier je vraag

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Stel hier jouw vraag