Workshop voedingsleer

Voeding is een essentieel onderdeel van ons leven. Voedingsadvies kan altijd slechts een deel zijn van een groter concept, dat rekening houdt met de verschillende aspecten van een bepaalde leefstijl. Voorwaarde voor het succes van een goede advisering is de eigen verantwoordelijkheid van de betrokkene. Daar hoort bij dat deze zich bewust op een gezonde leefstijl richt

In onze rol als masseur richten wij ons op de mens in zijn geheel. We hebben aandacht voor de klant met stress of burn-out klachten en door middel van een massage verbeteren we de fysieke en psychosociale gesteldheid. We zetten het zelf herstellend vermogen van het lijf aan. Dat is wat we met een massage doen. Echter is dit maar één aspect.

Onze advisering moet daarom vooral gericht zijn op preventieve gezondheidszorg. Daar is voor de masseur enorm veel winst te behalen. Deze preventieve gezondheidszorg begint bij voeding, bewegen en slaap. Dat zijn de pijlers van een gezonde leefstijl. Ook als je ziek bent of bent geweest. Een gezonde leefstijl helpt bij een sneller herstel en vermindert de kans op aandoeningen zoals overgewicht, hart- en vaatziekten en diabetes type 2.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in een gezonde levensstijl. Leuk om aan mee te doen met vrienden, collega's, familie of natuurlijk alleen.

Inhoud workshop

De workshop wordt gegeven in de vorm van een presentatie. We beginnen met een introductie en gaan dan over naar het belang van goede voeding. Daarna behandelen we de bouwstenen van onze voeding en de energiebehoefte van de mens. Er is ook ruimte om vragen te stellen.

Studieduur, lesgeld en tijden

De workshop vindt plaats op een ochtend, middag of avond, afhankelijk van de locatie waarvoor je kiest bij je inschrijving.
Het lesgeld bedraagt €49,00*. Dit is inclusief:
- Lesmateriaal
- Koffie/thee

* Voor aanvang van de workshop moet het volledige bedrag voldaan zijn.

Toelatingseisen

Er is geen vooropleiding noodzakelijk voor deze workshop. Indien je geïnteresseerd bent in een gezonde levensstijl, dan is dit echt wat voor jou!

Inschrijven

Inschrijven voor deze workshop kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Indien je met een groep (van minimaal 10 personen) wilt komen plannen wij tevens data op verzoek. Het beste kun je dan contact opnemen met het WellnessInsituut via info@wellnessinstituut.nl.

Na de workshop

Na het afronden van de workshop heb je de basisprincipes van gezonde voeding geleerd.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Plaats

Postcode

Telefoonnummer

E-mailadres

Aantal personen (max 20 personen)

Ik meld mij aan voor:
Woensdag 17 november 2021 van 19.00 tot 21.30 uur - Locatie Emst, Veluwse BronWoensdag 19 januari 2022 van 19.00 tot 21.30 uur- Locatie Schiedam, Thermen Holiday

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden