Workshop leren masseren

Hoe geef ik een goede massage? Wat mag ik wel en niet doen? Wat kan er misgaan bij een massage? Wat is de beste houding, druk en snelheid? Welke olie kan ik het beste gebruiken? Allemaal vragen waarvan de antwoorden aan bod komen tijdens deze workshop. Na een korte introductie en een relevant stukje theorie volgt een demonstratie waarna jullie elkaar gaan masseren. Zo geef én krijg jij een massage. Het zelf meemaken en voelen van een massage is deel van het leerproces en natuurlijk ook ontspannen. Tijdens de workshop worden de rug en de nek behandeld.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is bedoeld om de basis van het masseren te leren. Leuk om aan mee te doen met vrienden, collega's, familie of natuurlijk alleen.

Studieduur, lesgeld en tijden

De data en tijden hangen af van welke locatie je hebt gekozen bij jouw inschrijving. Op het aanmeldingsformulier staan de juiste data en tijden vermeld.
Het lesgeld bedraagt €45,00*. Dit is inclusief:
- Lesmateriaal
- Koffie/thee

* Voor aanvang van de workshop moet het volledige bedrag voldaan zijn.

Toelatingseisen

Er is geen vooropleiding noodzakelijk voor deze workshop. Indien je geïnteresseerd bent in massage, dan is dit echt wat voor jou! Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten, omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de workshop.

Inschrijven

Inschrijven voor deze workshop kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Indien je met een groep (van minimaal 10 personen) wilt komen plannen wij tevens data op verzoek. Het beste kun je dan contact opnemen met het WellnessInsituut via info@wellnessinstituut.nl.

Na de workshop

Na het afronden van de workshop heb je de basisprincipes van een massage geleerd en kan je dit thuis toepassen bij jouw partner, familie of vrienden.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Plaats

Postcode

Telefoonnummer

E-mailadres

Aantal personen (max 20 personen)

Ik meld mij aan voor:
Woensdag 29 december 2021 - 19:00 tot 21:30 - Locatie Emst, Veluwse BronWoensdag 29 december 2021 - 19:00 tot 21:30 - Locatie Schiedam, Thermen Holiday

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden