Cursus saunameester

Uitstel cursus Saunameester

Door de maatregelen van het RIVM hebben wij binnen de resorts de nodige aanpassingen  moeten doen.  De reguliere opgietingen, belevingen en rituelen kunnen helaas niet uitgevoerd worden en daarom is besloten om de cursus saunameester uit te stellen tot nader bericht.

Zodra er zicht is op versoepeling zullen we nieuwe data gaan plannen.

 

cursus

Tijdens de cursus saunameester bij het WellnessInstituut leer je onder andere alle ins en outs van het opgieten in een saunacabine. Wat is een goede zwaaitechniek? Hoe wordt de warmte in een sauna verdeeld? Welk effect kan je bereiken met verschillende geuren? Om een goede saunameester te zijn dien je bovendien kennis te hebben van de werking van een saunagang op het menselijk lichaam. Daarom leer je de werking van sauna’s uit te leggen door een rondleiding te geven in een wellnessresort en is een onderdeel van de opleiding  een stukje relevante theorie over EHBO.

Studieduur, lesgeld en tijden
De lessen bestaan uit theoriedagen en stagedagen, verdeeld over twee maanden. Ook wordt er een dag ingepland voor de proeve van bekwaamheid. De lesdagen vinden plaats van 10:00 tot 16:00/17:30 uur. De stagedagen worden in overleg met de docent gepland.

Het theoretische gedeelte van de opleiding tot saunameester vindt plaats bij het WellnessInstituut locatie Schiedam/Thermen Holiday of bij het WellnessInstituut locatie Emst/Veluwse Bron. Stagedagen kunnen plaatsvinden bij de Veluwse Bron of bij de Zwaluwhoeve.

Thermen Holiday - Schiedam
Dag 1:
Uitgesteld door maatregelen RIVM 
Dag 2:
Dag 3: 
stagedagen in overleg
Proeve van bekwaamheid:

Veluwse Bron - Emst
Dag 1:
Uitgesteld door maatregelen RIVM 
Dag 2:
Dag 3: 
stagedagen in overleg
Proeve van bekwaamheid:
 

Het lesgeld bedraagt € 645,00*. Dit is inclusief:
- Lesmateriaal
- Koffie/thee/lunch
- Certificaat
- Stageplek

* Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag voldaan zijn.

Toelatingseisen
Voor deze cursus is geen vooropleiding nodig. Motivatie en enthousiasme spelen een grotere rol, ervaring hebben in het bijwonen van opgietingen of het bezoeken van saunacomplexen is een pré.

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Certificaat
Na het succesvol afronden van de cursus en de proeve van bekwaamheid krijg je een certificaat van deelname.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Naam op certificaat

Ik meld mij aan voor:
Uitgesteld door maatregelen RIVM - Locatie Schiedam, Thermen HolidayUitgesteld door maatregelen RIVM - Locatie Emst, Veluwse Bron

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden