Opfriscursus

Tijdens deze opfriscursus starten we met een korte herhaling van de anatomie. Daarna gaan we met elkaar oefenen! Tijdens het oefenen kunnen de volgende onderdelen aan bod komen:
- Onderdeel rug;
- Onderdeel onderste extremiteit;
- Onderdeel schouder/nek.

Tijdens het oefenen is er aandacht voor het aanleren van nieuwe handgrepen en letten we op houding. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om op specifieke vragen in te gaan.

Studieduur, lesgeld en tijden
Voor deze cursus zijn verschillende avonden gepland van 19:00 tot 22:00 uur op onze locatie Veluwse Bron in Emst of Thermen Holiday in Schiedam.

Het lesgeld voor een avond bedraagt €24,50*. Dit is inclusief:
- gebruik van massageolie
- Koffie/thee

* Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag voldaan zijn.

Toelatingseisen
Om de cursus te volgen is massage ervaring noodzakelijk. Heb jij een opleiding of cursus gevolgd bij het WellnessInstituut, maar is dat alweer even geleden? Dan is deze opfriscursus een echte aanrader! Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten, omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor locatie Veluwse Bron, Emst:


Ik meld mij aan voor locatie Thermen Holiday, Schiedam:

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden